STEAM HESABIM ÇALINDI YARDIM

FreeDog

80+
Reaksiyon skoru
3
Selam dün gece Yanlışlıkla başka bir siteden Steam hesabıma giriş yaptım ve sonrasında hesabıma giriş sağlayamadım. Şifreyi değiştirmişler. E-posta ile sıfırlamaya çalıştım bu e-postaya kayıtlı hesap yok diyor. Hesaba hiçbir erişimim yok. Hesapta yaklaşık 1000tl lik oyun var. Steam desteğe yazdım. Hesabımı geri alabilir miyim. Daha önce başına gelen varmı yada. Dünden beri uğraşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
(‼️‼️ STEAM DESTEKTEN KISA SÜREDE YANIT GELDİ ŞİFREYİ VERDİLER HESABIMA ERİŞİM SAĞLADIM. ŞİFREYİ DEĞİŞTİRDİM‼️‼️)

Son düzenleme:
Selam dün gece 2-3 gibi çok uykuluydum, ne yaptığımın pek farkında değildim. Yanlışlıkla başka bir siteden Steam hesabıma giriş yaptım ve sonrasında hesabıma giriş sağlayamadım. Şifreyi değiştirmişler. E-posta ile sıfırlamaya çalıştım bu e-postaya kayıtlı hesap yok diyor. Hesaba hiçbir erişimim yok. Hesapta yaklaşık 1000tl lik oyun var. Steam desteğe yazdım. Hesabımı geri alabilir miyim. Daha önce başına gelen varmı yada. Dünden beri uğraşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer gerekli bilgileri söylerseniz geri alabilirsiniz

E postana gelen bildirimlere gir alt taraflarında bu işlemi ben yapmadım diye bir ibare var ona tıklayıp hesabını kilitle. Sonrasında destek ile görüşüp hesabını geri alırsın

E postana gelen bildirimlere gir alt taraflarında bu işlemi ben yapmadım diye bir ibare var ona tıklayıp hesabını kilitle. Sonrasında destek ile görüşüp hesabını geri alırsın
Hesabı kitlemeyi başardım zaten bana bir kod verildi tekrar açmak için sanırım. Okodu not aldım.Desteğede yazdım epostadan talebini aldık en kısa zamanda geri döneceğiz yazdılar. Sadece hesabı geri alabilecek myiim diye korkuyorum. Tek zevk aldığım şey oyun yaklaşık 1000 TL oyun var bide şimdi bi ETS bile 150 lira olmuş. Harbi alamazsam çok üzülürüm

Hesabı kitlemeyi başardım zaten bana bir kod verildi tekrar açmak için sanırım. Okodu not aldım.Desteğede yazdım epostadan talebini aldık en kısa zamanda geri döneceğiz yazdılar. Sadece hesabı geri alabilecek myiim diye korkuyorum. Tek zevk aldığım şey oyun yaklaşık 1000 TL oyun var bide şimdi bi ETS bile 150 lira olmuş. Harbi alamazsam çok üzülürüm
Merak etme hesabını geri alırsın. 2 yıl önce benim de hesabım çalınmıştı 3-4 saatte geri almıştım büyük ihtimalle sende bugün ya da yarın hesabı geri alırsın

Değiştiremiyrum adam parolayı da e postayı da değiştirmiş.

Ekler

• resim_2023-03-15_084018135.png
    resim_2023-03-15_084018135.png
    75.3 KB · Hit: 72
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,124
Üyeler
186,849
Son üye