Neler Yeni

Steam hesabım gitti ne yapmalıyım

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan
Arkadaşlar instagramdan biri mesaj attı bedava skin veriyoruz diye bende hemen anladım kandırmak istediğini ona içinde bir tane bile oyun olmayan boş bir hesap verdim.Adam tabii ki hemen steam hesabının e-postasını değiştirdi,bende giden steam hesabının kayıtlı olduğu gmailin şifresini değiştirdim.Sorum şu,bu adam benim diğer gmaillerime ulaşabilir mi?

Fearless0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf BAĞRIYANIK
Oraya diğer gmaillerinle ilgili bilgiler girmediysen bir şey olucağını zannetmem

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ava giderken avlanmak :D :D Hemen şifre vs. değiştiysen ve çakma Steam hesabının şifresi diğerleriyle aynı değilse bulamaz bence.

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ava giderken avlanmak :D :D Hemen şifre vs. değiştiysen ve çakma Steam hesabının şifresi diğerleriyle aynı değilse bulamaz bence.
Çok şükürki değil,sadece steam gmailini değiştirmiş normal kullandığım google gmail hesabına erişemez değil mi?Çünkü hemen şifresini değiştirdim

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Çok şükürki değil,sadece steam gmailini değiştirmiş normal kullandığım google gmail hesabına erişemez değil mi?Çünkü hemen şifresini değiştirdim
Erişemez. Muhtemelen diyor ki içinden asıl hesabı çözerim burdan falan. Bir 15 20 dk uğraşır. Sonra hiçbir şey yapamaz :D

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan
Ya şimdi şifreler bölümünde de şey var güvenliği ihlal edilmiş şifre yazıyor,başka bi gmail hesabında.Ne yapacağım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya biri cevap versin,yanıltıcı bir sitede girildi yazıyor

Son düzenleme:
Top Bottom