Neler Yeni

Yardım Steam hesabım illegal alımdan şikayet edildi şuan kilitli(Geri Aldım)

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
O Valve grubunun duvarına bak hepsini yazmışlar.
Duvarda grubun dolandırıcı olduğunu savunanlar var ancak ben pek sanmıyorum.

Örneğin gruptan bir profil bu... Profili açık olanlarda Valve Çalışanı rozeti var.
Birçoğunda şu yazıyor. Valve çalışanları resmi işler için asla diğer sosyal medya platformları kullanmazlar.

Dediğiniz gibi grup duvarına birçok kişi dolandırıcı olduğunu yazmış. 1 kişi de bu grup resmi Valve grubu buradan bir profil atıp resmi çalışan olduğunu söyleyenlere inanmayın demiş. Mantıklı olan da o. Grup resmi olsa bile bazıları burayı referans göstererek çalışan olduklarını iddia ediyorlar ve insanları dolandırmaya çalışıyorlar. Ben grubun değil de kendini başka sosyal medyadan yazıp buradan olduğunu söyleyenlerin dolandırıcı olduğuna inanıyorum.
1620920475562.png

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Duvarda grubun dolandırıcı olduğunu savunanlar var ancak ben pek sanmıyorum.

Örneğin gruptan bir profil bu... Profili açık olanlarda Valve Çalışanı rozeti var.
Birçoğunda şu yazıyor. Valve çalışanları resmi işler için asla diğer sosyal medya platformları kullanmazlar.

Dediğiniz gibi grup duvarına birçok kişi dolandırıcı olduğunu yazmış. 1 kişi de bu grup resmi Valve grubu buradan bir profil atıp resmi çalışan olduğunu söyleyenlere inanmayın demiş. Mantıklı olan da o. Grup resmi olsa bile bazıları burayı referans göstererek çalışan olduklarını iddia ediyorlar ve insanları dolandırmaya çalışıyorlar. Ben grubun değil de kendini başka sosyal medyadan yazıp buradan olduğunu söyleyenlerin dolandırıcı olduğuna inanıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Belki de bu gruptaki bazı hesaplar buradaki gibi ele geçirilmiştir veya bir bug/glitch sayesinde o hesaplar katılmıştır. Ama doğru çalışanlar var.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Hesabımı geri aldım Steam Destek sayesinde.Allahım çok mutluyuuum

Top Bottom