Neler Yeni

Yardım Steam hesabım illegal alımdan şikayet edildi şuan kilitli(Geri Aldım)

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
https://steamcommunity.com/profiles/76561198288977529 bu valve çalışanı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mailime gelen kodu istedi güvenemedim sonra verdim geri nasıl alıcam kiliti kaldıramıyorum
Evet dolandırıldınız. Çok saçma bir şey yaptığınız. Steam yetkilileri sizinle asla Discord yoluyla görüşmez, size asla hesaplarını vermezler. Ayrıca hesap şifreleri veya doğrulama kodlarına da ihtiyaçları yoktur.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar steamde birisi yanlışlıkla beni şikayet etmiş yabancı bana ulaştı zor olmuş ulaşması.Profil resmi aynı olduğundan yanlışlıkla beni şikayet etmiş bana valve yetkilisini gönderdi Erik Johnson diye steam ve discordunu attı o yöneticinin.İletişime geçtim hesabımın hesap geçmişini taratıcaklarını söyledi bana güvenmem için resmi midir nedir 2 tane belge attı hesabımı kilitledi deneme için 20 dolarlık bir şey almalısınız hesabının şikayetten cezasını kaldırmak için dedi şuan hesabım kilitli e postası değişmiş bana şifre verdi geçici şifre hesabıma onunla girdim e postası [email protected] bu olmuş ne kadar doğru yardım edin lütfen.
Hemen serisinden steam desteğe ulaş aldığın oyun faturalarını yolla desteğe yardımcı olurlar.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Geçmiş olsun dolandırılmışsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular