Yardım Steam hesabım illegal alımdan şikayet edildi şuan kilitli(Geri Aldım)

Dusmax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,026
Arkadaşlar steamde birisi yanlışlıkla beni şikayet etmiş yabancı bana ulaştı zor olmuş ulaşması.Profil resmi aynı olduğundan yanlışlıkla beni şikayet etmiş bana valve yetkilisini gönderdi Erik Johnson diye steam ve discordunu attı o yöneticinin.İletişime geçtim hesabımın hesap geçmişini taratıcaklarını söyledi bana güvenmem için resmi midir nedir 2 tane belge attı hesabımı kilitledi deneme için 20 dolarlık bir şey almalısınız hesabının şikayetten cezasını kaldırmak için dedi şuan hesabım kilitli e postası değişmiş bana şifre verdi geçici şifre hesabıma onunla girdim e postası [email protected] bu olmuş ne kadar doğru yardım edin lütfen.

Dolandırıcı kokusu aliyorum

Arkadaşlar steamde birisi yanlışlıkla beni şikayet etmiş yabancı bana ulaştı zor olmuş ulaşması.Profil resmi aynı olduğundan yanlışlıkla beni şikayet etmiş bana valve yetkilisini gönderdi Erik Johnson diye steam ve discordunu attı o yöneticinin.İletişime geçtim hesabımın hesap geçmişini taratıcaklarını söyledi bana güvenmem için resmi midir nedir 2 tane belge attı hesabımı kilitledi deneme için 20 dolarlık bir şey almalısınız hesabının şikayetten cezasını kaldırmak için dedi şuan hesabım kilitli e postası değişmiş bana şifre verdi geçici şifre hesabıma onunla girdim e postası [email protected] bu olmuş ne kadar doğru yardım edin lütfen.
Hesabını nasıl kilitledi?

Çok ilginç hikaye böyle şeyleri çok severim :D

Öncelikle burada 2 tane mantıksız olay var.
1- Steam yetkilileri sizinle Discord yoluyla görüşmez
2- O e-posta hiç güzel durmuyor

Onların attığı bir linke vs. tıkladıysanız muhtemelen hesap onların eline geçti. Yani dolandırıcıların.

Dolandırıcı kokusu aliyorum
https://steamcommunity.com/profiles/76561198288977529 bu valve çalışanı mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok ilginç hikaye böyle şeyleri çok severim :D

Öncelikle burada 2 tane mantıksız olay var.
1- Steam yetkilileri sizinle Discord yoluyla görüşmez
2- O e-posta hiç güzel durmuyor

Onların attığı bir linke vs. tıkladıysanız muhtemelen hesap onların eline geçti. Yani dolandırıcıların.
Mailime gelen kodu istedi güvenemedim sonra verdim geri nasıl alıcam kiliti kaldıramıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Ekstra olarak , valve çalışanları sizin e postanizi vs. Degistiremez. Sifrenizi degistiremez. Sadece hesabınızı kilitleyebilir. Yine hiçbir valve çalışanı 20 dolar yükle hesabın gelsin demes.

Geri