zor mu o basit kalır trol karakter yoksunu ruslar gelirse ne olacağını düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemcim çok iyi değil laptop stok işlemci hızında 1.8 ghz 2.0 arasında 2 fanlı demir döküm soğutucuyla 100 dereceyi gördü bir
ekran kartım zaten işlemci içinde hocam laptopun garantisi hakkında pek bi bilgim yok babamın garanti sorunsalı eğer çok değerli bir şey alırsa garantisini uzatır 3 yıl oldu içini açmak ,stemiyorum elimde kalacağından korkuyorum zaten incecik bir şey babamın babamlada polemiğe girmek istemem https://www.vatanbilgisayar.com/del...am-256gb-ssd-int-13-3-w10-touch.html#yorumlar 9 k olmuş asbdkbskjdtermal macunu yenile dostum.işlemcin cidden kuvvetli ekran kartından destek alamıyor bu yüzden 30 40 fps.
hocam öyle akıl yoksunlarıda var csgo zevkimizi mahvetmek için doğuşlarYa hocam oyunda ruslar iyi türklerden adam gelmiş anamıza bacımıza küfür ediyor cs rekebetçi girdim adamlara hiç bir şey demedik gelmiş ailevi küfür ediyor onların yanında saygınlığımı ve kendimi temiz tutmaya çalıştım sonunda sesli ve yazılı küfürden report ettim ama oyunda
ekran kartım zaten işlemci içinde hocam laptopun garantisi hakkında pek bi bilgim yok babamın garanti sorunsalı eğer çok değerli bir şey alırsa garantisini uzatır 3 yıl oldu içini açmak ,stemiyorum elimde kalacağından korkuyorum zaten incecik bir şey babamın babamlada polemiğe girmek istemem https://www.vatanbilgisayar.com/del...am-256gb-ssd-int-13-3-w10-touch.html#yorumlar 9 k olmuş asbdkbskjd
[/QUOTE
biliyorum dostum intelin apuları resmen leş oluyor.,i7 8k + 1050 olsaydı en kötü tadından yenmezdi.ben bu laptobu 2600'e aldım şuanlık sıkıntı yok.peki gta 5'te kaç fps alıyorsun veya denedinmi ?
biliyorum dostum intelin apuları resmen leş oluyor.,i7 8k + 1050 olsaydı en kötü tadından yenmezdi.ben bu laptobu 2600'e aldım şuanlık sıkıntı yok.peki gta 5'te kaç fps alıyorsun veya denedinmi ?ekran kartım zaten işlemci içinde hocam laptopun garantisi hakkında pek bi bilgim yok babamın garanti sorunsalı eğer çok değerli bir şey alırsa garantisini uzatır 3 yıl oldu içini açmak ,stemiyorum elimde kalacağından korkuyorum zaten incecik bir şey babamın babamlada polemiğe girmek istemem https://www.vatanbilgisayar.com/del...am-256gb-ssd-int-13-3-w10-touch.html#yorumlar 9 k olmuş asbdkbskjd
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam öyle akıl yoksunlarıda var csgo zevkimizi mahvetmek için doğuşlar
Aimin ve oynayışın süper olsa silver 2 olmazdın knk.kavga edicem senle 352 saatte nasıl legendary eagle oluyorsun ben hala silver 2 yim ama gerçekten aimim oynayıım süper 20 altı vurmuyorum çoğu zaman
hocam 256 ssd vallahi yer yok haric hdd alıp denemek istiyrum ama enediğim oyunlar ets2 45-50 arası en düşük ayar ama 1920x1080Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorum dostum intelin apuları resmen leş oluyor.,i7 8k + 1050 olsaydı en kötü tadından yenmezdi.ben bu laptobu 2600'e aldım şuanlık sıkıntı yok.peki gta 5'te kaç fps alıyorsun veya denedinmi ?
ne diyeyim dostum allah yardımcın olsunhocam 256 ssd vallahi yer yok haric HDD alıp denemek istiyrum ama enediğim oyunlar ets2 45-50 arası en düşük ayar ama 1920x1080
fortnite anlatmaya üşeniorum ne çektiğimi bir ben bir allah biliyor strandeed deep 30 fps aldım azcık ayarlarla oynayıp hepsini düşüğe çektim 35-40 oldu bende oyun şade ettim raftda 1920x1080 en düşük ayaar 40 aldım valorant en düşük 1024x768 sabit 60 şuan mc valorant csgo var nasılsa laptop dolmmuş 20 gb boş hyer var
7 maçlık galibiyet serisinde rank atsa silver olmazdım her maç nerdeyse 20 vuruyorum en azından silver elite olmam gerekirdi demi rankımın kapanmasnı bekliyorum tatilden dönünce tekrar kasıcam valorantta oratalama oynamama rağmen gold 2 yim demi bunun benle alakası yok kaybettiğinde rank düşüyorum o zaman kaybedince niye oynayayım demi ben yine 20 vuruyorum pek değişen bir şey yok oyunun rank sisteminin leş olmasıda cabası artık nasıl yazılıyorsaAimin ve oynayışın süper olsa silver 2 olmazdın knk.
vallahi oyuncu laptopu kullananlar çok anslı taşınabilir güce sahip normalde babamla kavga etmesem rtxli pc olabilirdi ama haklı olduğum konuyu sonuna kadar savunurum halda savunuyorum şmdi biraz oyundan uzakaşığp derse motora ve müziğe kendşmi vercem sonra onları satıp pc alıcamne diyeyim dostum allah yardımcın olsunbenim durumumda senden aşırı farksız değil.ets de 120 görmüştüm şuan 45 e düştü anlamadım.valorant bende sabit 60 oynuyorum.laptop kullananlara allah sabır versin.