Neler Yeni

Steam Hesabım Kaç TL eder?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
zor mu o basit kalır trol karakter yoksunu ruslar gelirse ne olacağını düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemcim çok iyi değil laptop stok işlemci hızında 1.8 ghz 2.0 arasında 2 fanlı demir döküm soğutucuyla 100 dereceyi gördü bir

Ya hocam oyunda ruslar iyi türklerden adam gelmiş anamıza bacımıza küfür ediyor cs rekebetçi girdim adamlara hiç bir şey demedik gelmiş ailevi küfür ediyor onların yanında saygınlığımı ve kendimi temiz tutmaya çalıştım sonunda sesli ve yazılı küfürden report ettim ama oyunda

Barneystinson

80+ Silver
200 üstü alacak varsa zevkine alır çünkğ max 180tl eder hesap

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
termal macunu yenile dostum.işlemcin cidden kuvvetli ekran kartından destek alamıyor bu yüzden 30 40 fps.
ekran kartım zaten işlemci içinde hocam laptopun garantisi hakkında pek bi bilgim yok babamın garanti sorunsalı eğer çok değerli bir şey alırsa garantisini uzatır 3 yıl oldu içini açmak ,stemiyorum elimde kalacağından korkuyorum zaten incecik bir şey babamın babamlada polemiğe girmek istemem https://www.vatanbilgisayar.com/del...am-256gb-ssd-int-13-3-w10-touch.html#yorumlar 9 k olmuş asbdkbskjd

Ya hocam oyunda ruslar iyi türklerden adam gelmiş anamıza bacımıza küfür ediyor cs rekebetçi girdim adamlara hiç bir şey demedik gelmiş ailevi küfür ediyor onların yanında saygınlığımı ve kendimi temiz tutmaya çalıştım sonunda sesli ve yazılı küfürden report ettim ama oyunda
hocam öyle akıl yoksunlarıda var csgo zevkimizi mahvetmek için doğuşlar

muskA

80+ Silver
ekran kartım zaten işlemci içinde hocam laptopun garantisi hakkında pek bi bilgim yok babamın garanti sorunsalı eğer çok değerli bir şey alırsa garantisini uzatır 3 yıl oldu içini açmak ,stemiyorum elimde kalacağından korkuyorum zaten incecik bir şey babamın babamlada polemiğe girmek istemem https://www.vatanbilgisayar.com/del...am-256gb-ssd-int-13-3-w10-touch.html#yorumlar 9 k olmuş asbdkbskjd
[/QUOTE
biliyorum dostum intelin apuları resmen leş oluyor.,i7 8k + 1050 olsaydı en kötü tadından yenmezdi.ben bu laptobu 2600'e aldım şuanlık sıkıntı yok.peki gta 5'te kaç fps alıyorsun veya denedinmi ?

hocam öyle akıl yoksunlarıda var csgo zevkimizi mahvetmek için doğuşlar
biliyorum dostum intelin apuları resmen leş oluyor.,i7 8k + 1050 olsaydı en kötü tadından yenmezdi.ben bu laptobu 2600'e aldım şuanlık sıkıntı yok.peki gta 5'te kaç fps alıyorsun veya denedinmi ?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
kavga edicem senle 352 saatte nasıl legendary eagle oluyorsun ben hala silver 2 yim ama gerçekten aimim oynayıım süper 20 altı vurmuyorum çoğu zaman
Aimin ve oynayışın süper olsa silver 2 olmazdın knk.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak

hocam 256 ssd vallahi yer yok haric hdd alıp denemek istiyrum ama enediğim oyunlar ets2 45-50 arası en düşük ayar ama 1920x1080
fortnite anlatmaya üşeniorum ne çektiğimi bir ben bir allah biliyor strandeed deep 30 fps aldım azcık ayarlarla oynayıp hepsini düşüğe çektim 35-40 oldu bende oyun şade ettim raftda 1920x1080 en düşük ayaar 40 aldım valorant en düşük 1024x768 sabit 60 şuan mc valorant csgo var nasılsa laptop dolmmuş 20 gb boş hyer var

muskA

80+ Silver
hocam 256 ssd vallahi yer yok haric HDD alıp denemek istiyrum ama enediğim oyunlar ets2 45-50 arası en düşük ayar ama 1920x1080
fortnite anlatmaya üşeniorum ne çektiğimi bir ben bir allah biliyor strandeed deep 30 fps aldım azcık ayarlarla oynayıp hepsini düşüğe çektim 35-40 oldu bende oyun şade ettim raftda 1920x1080 en düşük ayaar 40 aldım valorant en düşük 1024x768 sabit 60 şuan mc valorant csgo var nasılsa laptop dolmmuş 20 gb boş hyer var
ne diyeyim dostum allah yardımcın olsun :D benim durumumda senden aşırı farksız değil.ets de 120 görmüştüm şuan 45 e düştü anlamadım.valorant bende sabit 60 oynuyorum.laptop kullananlara allah sabır versin.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Aimin ve oynayışın süper olsa silver 2 olmazdın knk.
7 maçlık galibiyet serisinde rank atsa silver olmazdım her maç nerdeyse 20 vuruyorum en azından silver elite olmam gerekirdi demi rankımın kapanmasnı bekliyorum tatilden dönünce tekrar kasıcam valorantta oratalama oynamama rağmen gold 2 yim demi bunun benle alakası yok kaybettiğinde rank düşüyorum o zaman kaybedince niye oynayayım demi ben yine 20 vuruyorum pek değişen bir şey yok oyunun rank sisteminin leş olmasıda cabası artık nasıl yazılıyorsa

ne diyeyim dostum allah yardımcın olsun :D benim durumumda senden aşırı farksız değil.ets de 120 görmüştüm şuan 45 e düştü anlamadım.valorant bende sabit 60 oynuyorum.laptop kullananlara allah sabır versin.
vallahi oyuncu laptopu kullananlar çok anslı taşınabilir güce sahip normalde babamla kavga etmesem rtxli pc olabilirdi ama haklı olduğum konuyu sonuna kadar savunurum halda savunuyorum şmdi biraz oyundan uzakaşığp derse motora ve müziğe kendşmi vercem sonra onları satıp pc alıcam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,603
Üyeler
167,525
Son üye
Darknigh7
Top Bottom