400-500TL ye anca satarsınız çünkü kimse hazır hesap almaya yanaşık değil steam tickettan geri çekebildiğiniz için.cs:go hesabı olarak satmayi düşünüyorum![]()
Steam Community :: Ayşegül
steamcommunity.com
Şu sitelere güvenmeyin oyunları indirimsiz fiyattan hesaplıyor. Edeceği max 500 TL.₺880 — ₺2832
lowest prices — today's prices diyor
O fiyatlara asla satamaz.₺880 — ₺2832
lowest prices — today's prices diyor
bıçağim vs. var neden 500 tl ye satayım400-500TL ye anca satarsınız çünkü kimse hazır hesap almaya yanaşık değil steam tickettan geri çekebildiğiniz için.
Envanterin gizli nereden bileyim bıçağının olduğunu envanterin gizli olmasa bakardım ona göre fiyat söylerdim.bıçağim vs. var neden 500 TL ye satayım
indirimsiz fiyattan mı sayıyor? En düşük fiyatı indirimli hali olması lazım oyunların.Şu sitelere güvenmeyin oyunları indirimsiz fiyattan hesaplıyor. Edeceği max 500 TL.
Mevla amzmwmzmwben olsam 300 500e 1000 bile olsa satmam o mevlaları elde etmek şuan pekte zor degil
Itemleri, item satılan sitelerden sat. Steam hesabını satma bence değmez.cs:go hesabı olarak satmayi düşünüyorum![]()
Steam Community :: Ayşegül
steamcommunity.com
Envanteri görünmüyor ancak 500 lirayı bırak 400 liraya bile zor. Piyasa aşırı derecede ölü kaynıyor o konuda.400-500TL ye anca satarsınız çünkü kimse hazır hesap almaya yanaşık değil steam tickettan geri çekebildiğiniz için.
O hesap 800 edemez imkansız en güncel para eden rdr2 cs go ve bir kaç oyun var zaten steam indirimlerinde rdr2 138 civarına düşüyor cs go ve diğer oyunlarda da indirim oluyor nasıl 800 edebilir? Saçma sapan siteler. Ayrıca arkadaşların dediği gibi kimse hesap almaya yanaşmaz kart bilgileriyle geri alma ihtimali olduğu için kısacası 500 bile çokta cs rankı yüksekse emek olduğu için verilebilir.indirimsiz fiyattan mı sayıyor? En düşük fiyatı indirimli hali olması lazım oyunların.