400e giderAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ben dolar bazında topladım 500 dolar ediyor ama tabii bu fiyata satmak saçma olur; sizce bu hesap kaça gider ?
Steam ve epic hesapları Lara etmiyor çoğu satmaya deymezAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ben dolar bazında topladım 500 dolar ediyor ama tabii bu fiyata satmak saçma olur; sizce bu hesap kaça gider ?
Aga para biriktiriyorum Forza horizon 4 , metro bütün serileri , snowrunner , assetto corsa ,2-3 dolarlıkta bi kaç oyun var ne kadar eder hesabım ?Steam ve epic hesapları Lara etmiyor çoğu satmaya deymez
Onu bana sorma ben hesap değerini şuan bilmiyorum ne kadar yükseldi düştüAga para biriktiriyorum Forza horizon 4 , metro bütün serileri , snowrunner , assetto corsa ,2-3 dolarlıkta bi kaç oyun var ne kadar eder hesabım ?
Hesaplayıcı sitelerinde 319 dolar gösteriyo XDOnu bana sorma ben hesap değerini şuan bilmiyorum ne kadar yükseldi düştü
300 lira ederHesaplayıcı sitelerinde 319 dolar gösteriyo XD
evetAşırı güzel modlarla efso oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
400tl?
hocam Steam hesapları satmaya değmez 9000 tl ilk oyun al hesabın gideceği fiyat 500 tlAga dolar cinsinden 500 ediyor doları 1 lira etsen 500 lira eder ? Bankerlerd tek başına 500 TL küsür eder