Neler Yeni

Steam hesabımı nasıl daha güvenli yaparım

ArdaTrqt

80+
daha önce cs de 2k lık envanteri boşaltmışlar ben kendi hesabımdan trade aterken daha fazla uğraşıyorum yeni skin falan alacam ama çalınır mı emin değilim çalındıktan sonra falan pc yi formatladım tavsiyeniz ne

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berat K.
Steam uygulamasını telefonunuza indirip steam guard kullanın hocam. Birde steam üzerinden arkadaşlık atıp saçma sapan palavralarla link vs. atanları direk engelleyin linklere tıklamayın.

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut tunç
daha önce cs de 2k lık envanteri boşaltmışlar ben kendi hesabımdan trade aterken daha fazla uğraşıyorum yeni skin falan alacam ama çalınır mı emin değilim çalındıktan sonra falan pc yi formatladım tavsiyeniz ne
steam ilk başlarda kullandığım zaman kendi kendine isim değiştiğini fark ettim steam guard aktif ettim telefondan butun hareketleri görüyorum profilin herkese açıksa kapat veya arkadaşlarına izin ver onlar görebilir kimisi profil sayesinde inceleyip envanteri görüyolar ve arkadaş isteği atıyorlar gelen link e tıklarsan çalıyorlar steam guard aktif edince hepsi kayboldu

bende steam guard vardı benimde envanteri boşaltılar ve ayrıca ismim çince falan oldu üstüne de banlandım sonra tabi geri açtırdım

Forum Fedaisi

80+ Bronze
3. parti sitelere kaydolma stem api ni kopyalayip hesabini hortumluyolar chrome eklentisi stem envanter ucreti gosteren eklentiler falan da bunlara dahil

Top Bottom