Sistemin yetiyor mu açmaya?Oyun asla açılmıyor siyah ekran veriyor sadece. Çözümü nedir
Sistem özelliklerim yazıyor aşağıda. Tüm oyunları açabiliyor last of us bile oynadım orta ayarlarda 60 FPS veriyor.Sistemin yetiyor mu açmaya?
Yönetici olarak açmayı deneSistem özelliklerim yazıyor aşağıda. Tüm oyunları açabiliyor last of us bile oynadım orta ayarlarda 60 FPS veriyor.
Steamden açıyorum nasıl yönetici olarak çalıştırıyımYönetici olarak açmayı dene
Steam de olmuyor muydu ben yapıyodum vallaSteamden açıyorum nasıl yönetici olarak çalıştırıyım
Steamden dosya taraması yaptın mı? Belki eksik dosya vardır. Cs2'de farklı bir sorun ile karşılaşmıştım ve öyle çözmüştüm.Oyun asla açılmıyor siyah ekran veriyor sadece. Çözümü nedir
Zaten sesler geliyor arkadan ama görüntü yok.Sistemin yetiyor mu açmaya?
Nasıl yapacağım onu? Ha dosyaların bütünlüğünü doğrulayı diyorsnaız şimdi yapıyorumSteamden dosya taraması yaptın mı? Belki eksik dosya vardır. Cs2'de farklı bir sorun ile karşılaşmıştım ve öyle çözmüştüm.
Bir süredir oyun oynamıyorum. Hatırladığım kadarıyla steamden oyunun ayarlarına girip dosyaları tara tarzı bir bölüm olması lazım. Biraz karıştırırsan görürsün zaten.Nasıl yapacağım onu?
Her şeyi denedim olmuyor. İade ediyorum şimdi.alt+enter ya da F11,F12 tuşuyla ekranı küçültmeye çalış sonrasında oyun içi ayarlardan çözünürlüğü değiştir