Kartların üstüne geldiğim zaman rozet gidişatını görüntüle seçeneği var.2 tane falan eksik kart var o kartları para ile alıp tamamlasam yararıma olur mu ne işe yarar tam olarak.Yok o zaman değil. Bazılarının yanında bu şekilde belirtilebiliyor.
Kartların üstüne geldiğim zaman rozet gidişatını görüntüle seçeneği var.2 tane falan eksik kart var o kartları para ile alıp tamamlasam yararıma olur mu ne işe yarar tam olarak.Yok o zaman değil. Bazılarının yanında bu şekilde belirtilebiliyor.
Rozet işlemiş oluyorsun. Steam leveli atlamak için xp veriyor. Başka bir özelliği yok.Kartların üstüne geldiğim zaman rozet gidişatını görüntüle seçeneği var.2 tane falan eksik kart var o kartları para ile alıp tamamlasam yararıma olur mu ne işe yarar tam olarak.
anladım.Bazı kartlar da fiyat yazmıyor sadece cevhere dönüştür yazıyor cevher ile ne yapabilirim.Rozet işlemiş oluyorsun. Steam leveli atlamak için xp veriyor. Başka bir özelliği yok.
Bir satış listesi olmayabilir veya görünmeyebilir. Mesela Witcher 3 kartları da görünmüyor fakat satışı var. Pazarda kartların ismini yazın ve kontrol edin satılıyor mu diye.anladım.Bazı kartlar da fiyat yazmıyor sadece cevhere dönüştür yazıyor cevher ile ne yapabilirim.
satışı yok 0.00 yazıyorBir satış listesi olmayabilir veya görünmeyebilir. Mesela Witcher 3 kartları da görünmüyor fakat satışı var. Pazarda kartların ismini yazın ve kontrol edin satılıyor mu diye.
Hangi kart? Bende kontrol edeyim.satışı yok 0.00 yazıyor
Bakıyorum hemen.YellowCubelet
BOpeasant
Smilingdemon
daha 5-6 tane daha var. Satışı varsa bile ben anlamadım
Kartları satışa koyabiliyor musunuz? @Samet38YellowCubelet
BOpeasant
Smilingdemon
daha 5-6 tane daha var. Satışı varsa bile ben anlamadım
maalesef.Bakıyorum hemen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kartları satışa koyabliyor musunuz?
Oyunu ben bulamadım. Belki o yüzden kartları da satılmıyor olabilir.maalesef.
1,09 TL fiyatına ya da daha ucuza sipariş veren 75 kullanıcı var satış yap kısmı var basıyorum envanterime getiriyor beni ama envanterim de o itemler çıkmıyor
Mesela bu oyunlar steam da yok çünkü oyun aratma kısmına çıktığım da oyun yok gözüküyor ama benim kütüphanem de mevcut yaklaşık 3-4 yıl önce sanırım ücretsiz gelmişti.Oyunu ben bulamadım. Belki o yüzden kartları da satılmıyor olabilir.
Oyun sonradan kaldırılmış olabilir. Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Mesela bu oyunlar steam da yok çünkü oyun aratma kısmına çıktığım da oyun yok gözüküyor ama benim kütüphanem de mevcut yaklaşık 3-4 yıl önce sanırım ücretsiz gelmişti.