Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Rozet işlemek nasıl oluyor?Rage Wars oyununda önerim rozet işleyin 45 TL ifade düşme olsasılığı çok yüksek. (YTD
Rozet işlemek nasıl oluyor?Rage Wars oyununda önerim rozet işleyin 45 TL ifade düşme olsasılığı çok yüksek. (YTD
Gitmiyor, böyle yaparak parayı 2ye katladımArkadaşlar kart düşürüp oyunu iade edersek kartlar gidiyor mu? Daha önce böyle bir şey denemedim de.
Hayır kartlar gitmiyor ancak iade edeceksen oyunda 2 saatten fazla süre geçirmemen gerekiyor.Arkadaşlar kart düşürüp oyunu iade edersek kartlar gidiyor mu? Daha önce böyle bir şey denemedim de.
Kartların geriye kalanını alarak bir rozet yapıyorsun, XP vs veriyor ve 3 tane drop veriyor.Rozet işlemek nasıl oluyor?
steam seviyesi düşükse kartlar geç saatte düşüyor sanırımHayır kartlar gitmiyor ancak iade edeceksen oyunda 2 saatten fazla süre geçirmemen gerekiyor.
Bazı kişiler 2 saati geçirdikten sonra da iade edebildiğini belirtiyor ancak genel anlamda oyunlar 2 saati geçince iade edilemiyor.
100TL ye kadar kazandım toplamda beleşHiç öyle bir hesap yapmadım ve toplam kârı görebildiğim bir yer de yok ancak 2 aydır uğraşıyorum diyebilirim.
Tahminimce 40-50 TL kazanmışımdır ancak sadece 10 TL ile başladığım için biraz yavaş ilerledim.
Yüksek bütçe ile başlayıp oyunları bir anda alırsanız daha hızlı kâr edersiniz. Ben param oldukça aldım.
O olabilir işte . Bir süre sonra şüphe çekecektir.Oyunları çok fazla iade ederseniz bir süre sonra sıkıntı çıkabiliyormuş sanırım.
Ben 200 e yakın kazanmışımdır büyük ihtimalle.100TL ye kadar kazandım toplamda beleş
Buradakilerden başka kartlar için tavsiye edeceğin oyun var mı?Ben 200 e yakın kazanmışımdır büyük ihtimalle.