ne indirimi buTüm indirimler ve zamanları
https://steamdb.info/sales/history/
Cadılar bayramından önce pek büyük indim yok. Cadılar bayramı da ara indirim gibi
Çifte gelirin zararı olmazcs daha çok kazandırıyo
Evetnasıl indiriyoruz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Che_ bi link atabilir misin be hocam
https://github.com/JonasNilson/idle_master_extended/releases
bu mu?
tamamdır şuanda kasmaya başladım bakalım inş vac ban yemem ana hesabımda yapıyorum :/Çifte gelirin zararı olmaz
Evet
1 yıldır yapıyorum bir şey olmadıtamamdır şuanda kasmaya başladım bakalım inş vac ban yemem ana hesabımda yapıyorum :/
Sıradaki büyük indirimi ve tüm gelecek/geçmiş indirimleri görebiliyorsun.ne indirimi bu
AtmıyorHocam ben ana hesabımdayım. Ben Hiç Görmedim ancak vac Koruması Olan Oyunlara Ban Atıyor deniyor Ancak KARA LİSTEYE Alırsanız Öyle bir şey Varsada Olmaz.
Tamam işte yazmıyorki ne indirimi olduğu ?1 yıldır yapıyorum bir şey olmadı
Sıradaki büyük indirimi ve tüm gelecek/geçmiş indirimleri görebiliyorsun.
Sıradaki büyük indirim İlkbahar indirimi yazıyor işteTamam işte yazmıyorki ne indirimi olduğu ?
aldığın oyunlarıda yazsaydın bari kralMerhabalar, İdle Masterden Kimin Ne Kadar Kazandıgı Hakkında Forumlarda 1 2 Konudan Baska bir şey Görmedim Bence Bu Bir Eksik, Bende Sizleri 2023 Yılında İdle Master Hala Kazandırıyormu Göstermek İstiyorum Farm Kastıgım Her Günün Günlügünü Paylaşacagım....
BU SABAH STEAME 40 TL ATTIM , 25 OYUN SATIN ALDIM 14 TL TUTTU.
OYUNLAR 2. SAATTEN SONRA KART DÜŞÜRMEYE BAŞLADI.
ŞUANDA 3. SAATTEYİM 32 KART DÜŞTÜ.
DÜZ MANTIK HESAPLAYALIM ; KARTLARIN TANESİ 30 KURUSTAN 32X.030 = 9.6 TL VE DAHA GELMEMİŞ 75 KART DAHA VAR.
TOPLAM 107 KART YİNE DÜZ MANTIK YAPALIM 107x0.30 = 32.1TL Ancak Bu Fiyattan Satamayız Komisyon Var Komisyonu 6 TL Diyelim En Kötü = 32-6 = 26.
BUDA %90 KAR OLUYOR NEREDEYSE GELEN PARAYLADA OYUN ALACAGIM BAKALIM NASIL OLACAK ŞANS DİLEYİN
NOT : TAVSİYE DEĞİLDİR :/
bu arkadaşa gösterdiğini yaptım tam 6 tl harcadım 53 kart var bakam kaç katlicam önceden ben 250 tl katlamıştım bakam sabaha kadar kaç tl olacak
3 TL'yi 30 TL yaptığımı bilirim sayesindeMerhabalar, İdle Masterden Kimin Ne Kadar Kazandıgı Hakkında Forumlarda 1 2 Konudan Baska bir şey Görmedim Bence Bu Bir Eksik, Bende Sizleri 2023 Yılında İdle Master Hala Kazandırıyormu Göstermek İstiyorum Farm Kastıgım Her Günün Günlügünü Paylaşacagım....
BU SABAH STEAME 40 TL ATTIM , 25 OYUN SATIN ALDIM 14 TL TUTTU.
OYUNLAR 2. SAATTEN SONRA KART DÜŞÜRMEYE BAŞLADI.
ŞUANDA 3. SAATTEYİM 32 KART DÜŞTÜ.
DÜZ MANTIK HESAPLAYALIM ; KARTLARIN TANESİ 30 KURUSTAN 32X.030 = 9.6 TL VE DAHA GELMEMİŞ 75 KART DAHA VAR.
TOPLAM 107 KART YİNE DÜZ MANTIK YAPALIM 107x0.30 = 32.1TL Ancak Bu Fiyattan Satamayız Komisyon Var Komisyonu 6 TL Diyelim En Kötü = 32-6 = 26.
BUDA %90 KAR OLUYOR NEREDEYSE GELEN PARAYLADA OYUN ALACAGIM BAKALIM NASIL OLACAK ŞANS DİLEYİN
NOT : TAVSİYE DEĞİLDİR :/
HESAP DOGRU ÇIKTI NEREDEYSE ŞUANDA 18 TL KARDAYIM