Steam Para Kazanma (İdle Master) 1

Repaer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
291
Merhabalar, İdle Masterden Kimin Ne Kadar Kazandıgı Hakkında Forumlarda 1 2 Konudan Baska bir şey Görmedim Bence Bu Bir Eksik, Bende Sizleri 2023 Yılında İdle Master Hala Kazandırıyormu Göstermek İstiyorum Farm Kastıgım Her Günün Günlügünü Paylaşacagım....

BU SABAH STEAME 40 TL ATTIM , 25 OYUN SATIN ALDIM 14 TL TUTTU.
OYUNLAR 2. SAATTEN SONRA KART DÜŞÜRMEYE BAŞLADI.
ŞUANDA 3. SAATTEYİM 32 KART DÜŞTÜ.
DÜZ MANTIK HESAPLAYALIM ; KARTLARIN TANESİ 30 KURUSTAN 32X.030 = 9.6 TL VE DAHA GELMEMİŞ 75 KART DAHA VAR.

TOPLAM 107 KART YİNE DÜZ MANTIK YAPALIM 107x0.30 = 32.1TL Ancak Bu Fiyattan Satamayız Komisyon Var Komisyonu 6 TL Diyelim En Kötü = 32-6 = 26.
BUDA %90 KAR OLUYOR NEREDEYSE GELEN PARAYLADA OYUN ALACAGIM BAKALIM NASIL OLACAK ŞANS DİLEYİN :)

NOT : TAVSİYE DEĞİLDİR :/

HESAP DOGRU ÇIKTI NEREDEYSE ŞUANDA 18 TL KARDAYIM :)

Son düzenleme:
tam ihtiyacım olan zamanda yazdın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar, İdle Masterden Kimin Ne Kadar Kazandıgı Hakkında Forumlarda 1 2 Konudan Baska bir şey Görmedim Bence Bu Bir Eksik, Bende Sizleri 2023 Yılında İdle Master Hala Kazandırıyormu Göstermek İstiyorum Farm Kastıgım Her Günün Günlügünü Paylaşacagım....

DÜZ MANTIK HESAPLAYALIM ; KARTLARIN TANESİ 30 KURUSTAN 32X.030 = 9.6 TL VE DAHA GELMEMİŞ 75 KART DAHA VAR.

TOPLAM 107 KART YİNE DÜZ MANTIK YAPALIM 107x0.30 = 32.1TL Ancak Bu Fiyattan Satamayız Komisyon Var Komisyonu 6 TL Diyelim En Kötü = 32-6 = 26.
BUDA %90 KAR OLUYOR NEREDEYSE GELEN PARAYLADA OYUN ALACAGIM BAKALIM NASIL OLACAK ŞANS DİLEYİN :)

ana hesapta kullansak sıkıntı çıkar mı?

tam ihtiyacım olan zamanda yazdın

ana hesapta kullansak sıkıntı çıkar mı?
Hocam ben ana hesabımdayım. Ben Hiç Görmedim ancak vac Koruması Olan Oyunlara Ban Atıyor deniyor Ancak KARA LİSTEYE Alırsanız Öyle bir şey Varsada Olmaz.

Son 1 ayda 120tl falan kâr

onların tam bir listesi var mı aga?
İnternette oyunun kodu ve ismi yazıyor. Idle Master blacklist yazsan çıkar. Oynadığın vac korumalı oyunları ve apex, r6 gibi online oyunları koyman yeterli.

Son 1 ayda 120tl falan kâr

İnternette oyunun kodu ve ismi yazıyor. Idle Master blacklist yazsan çıkar. Oynadığın vac korumalı oyunları ve apex, r6 gibi online oyunları koyman yeterli.
hocam kaç tl ile girdiniz

çok düz mantık 900 oyun koleksiyon kartı için aldım biriktire biriktire böyle bir kar falan bırakmıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hocam biraz inince 60 krsden 1 2 TL'ye çıkıyor nasıl full 60 kurusluk görebilirim bilginiz varmı
En düşük fiyattan sıralama olmalı. Uygunluk yerine onu seç. Sadece koleksiyon kartı içerenleri bulmak için de koleksiyon kartı veren bir oyun sayfasına girin. Sağda özellikleri yazar Tek Oyunculu, Koleksiyon Kartı vs. Koleksiyon Kartı tıklayın sadece kart olan oyunlar çıkar. İlk başta sadece paketlere balın filtreleyin. Şu an pek indirim yok yaz indirimi zamanı almalıydın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,675
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri