Rehber Steam Idle Master ile Para Kazanma

Bu işte en bilindik oyunlardandır kendisi. Rehberi açarken eklemiştim. :)
Evet hocam görmemişim jusura bakmayın ayrıca idle masterda hesabımı açmamın sıkıntısı yoktur değil mi hiçbir oyunumda VAC yok ama kara listeye ekleyeyim mi yine de

Evet hocam görmemişim jusura bakmayın ayrıca idle masterda hesabımı açmamın sıkıntısı yoktur değil mi hiçbir oyunumda VAC yok ama kara listeye ekleyeyim mi yine de
Ben hiç kara listeyi kullanmadım ve bir sıkıntı yaşamadım.
Steam'in ciddi bir güvenlik politikası var, hesabını oraya girmek bir sıkıntı çıkartmayacaktır.
Kullanıcı adı ve şifreni bilseler bile hesabına girmek için doğrulama kodu gerekiyor.
O koda da sadece telefonundaki uygulamadan ulaşılabildiği için bence rahat olabilirsin.

Ben hiç kara listeyi kullanmadım ve bir sıkıntı yaşamadım.
Steam'in ciddi bir güvenlik politikası var, hesabını oraya girmek bir sıkıntı çıkartmayacaktır.
Kullanıcı adı ve şifreni bilseler bile hesabına girmek için doğrulama kodu gerekiyor.
O koda da sadece telefonundaki uygulamadan ulaşılabildiği için bence rahat olabilirsin.
Öz 2. yöneticim şimdi idle mastera giriş yapılıyorda kalıyor kapa aç yaptım olmadı (@Mehmet Yılmaz abim öz yöneticim de o yüzden ikinci dedim k.b)

Dostlar indirdim ama bi kuşku oluştu içimde hesap gider diye kesin olarak güvenebilir miyim?

Dostlar indirdim ama bi kuşku oluştu içimde hesap gider diye kesin olarak güvenebilir miyim?
güvenebilirsin. baya kullanan var ben de kullanıyorum sıkıntı yok.

Kart için aldığım oyun sayısı 310 oldu. Piyasa da oyun kalmadı resmen kâr edebileceğim.

Idle Master ücretsiz oyunları niye okumuyor?

Anlık 385 kart satılmayı bekliyor :) steam guardı yeni aktifleştirdiğim için 14 temmuza kadar satmama izin vermiyor

Ekler

• Screenshot_2022-07-02-12-36-27.png
    Screenshot_2022-07-02-12-36-27.png
    133.1 KB · Hit: 76
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,156
Üyeler
183,955
Son üye