RTS10
80+ Bronze
Pazar geçmişinden bakabilirsin aslında.Ben bi tane zup! oyunundan 15 liralık kart düşürdüm geçenlerde, ama hangisi hatırlamıyorum.
Pazar geçmişinden bakabilirsin aslında.Ben bi tane zup! oyunundan 15 liralık kart düşürdüm geçenlerde, ama hangisi hatırlamıyorum.
Yanlış yazmışım zup! oyunu değilmiş oyunun ismi Over the Dream, pazar geçmişine baktıktan sonra gördüm.Pazar geçmişinden bakabilirsin aslında.
Evet güvenilir uygulama yaptırım uygulanmaz ama bi kaç oyun vardı kara listeye alın onları hangileri hatırlamıyorum şimdiGerçekten güvenilir bir uygulama mı ?
Steam tarafından herhangi bir yaptırım uygulanır mı ?
Bir süredir kart düşürmüyorum. Oyun önermek için güncel bilgiler lazım, kart fiyatları sürekli değişiyor.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Bu oyunlar haricinde önerebileceğiniz oyun varmı
Bütçe 4.88 TL
@Emir Aydın
Uygulamanın ayarlar bölümünde Fast Mode var ve yanlış hatırlamıyorsam o ayar açık bir şekilde geliyor.ıdle master da hızl ıkart düşürmek için bi ayar var mı onu işaretlememiz gerekiyor mu
kara listeleye almamız gerek oyun var mıUygulamanın ayarlar bölümünde Fast Mode var ve yanlış hatırlamıyorsam o ayar açık bir şekilde geliyor.
Yani ekstra bir ayar yapmana gerek kalmıyor, kendi kendine hızlı bir şekilde kart düşürüyor.
Ben hiç kullanmadım kara listeyi, CS bende de yüklüydü bir sorun olmadı.kara listeleye almamız gerek oyun var mı
bende cs yüklü mesela
abi listeye Over The Dream eklenebilir mi kart düşüyormuş genel olarak neler yenide yazılmış.Ben hiç kullanmadım kara listeyi, CS bende de yüklüydü bir sorun olmadı.
Ama sen yine de rahat edemezsen Google'dan kara listeye alınması gereken oyunlara bakabilirsin.
Bu işte en bilindik oyunlardandır kendisi. Rehberi açarken eklemiştim.abi listeye Over The Dream eklenebilir mi kart düşüyormuş genel olarak neler yenide yazılmış.
Düzeltme: Eklenmiş