- En İyi Cevap
- 98
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen o oyunlarda oyun içi satın alım yapmadan kart düşmüyordur.denedim onaylamadı şuan Alıntıyı görüntülebunları kasıyor
Muhtemelen o oyunlarda oyun içi satın alım yapmadan kart düşmüyordur.denedim onaylamadı şuan Alıntıyı görüntülebunları kasıyor
Fark ettiğim kadarıyla artık oyunlar 3-4 saat civarında kart düşürüyor. Mesela şu anda bu oyunları çalıştırıyorum, saatler çok fazla.kanka grimm oyunu neymiş öyle be 4 saattir kart çıkartmadı
her 2 oyunda 4.5 saat falan kastım kart düşmedi 8 tl ile zup falan alıp kar edebilir miyim acabaFark ettiğim kadarıyla artık oyunlar 3-4 saat civarında kart düşürüyor. Mesela şu anda bu oyunları çalıştırıyorum, saatler çok fazla.
Alıntıyı görüntüle
Grimm'de mutlaka düşer vazgeçme. Zup'ların çoğu şu anda kâr ettiriyor, rehberdeki yöntemle en kârlı zupları bulup kart düşürmeye başlayabilirsin.her 2 oyunda 4.5 saat falan kastım kart düşmedi 8 TL ile zup falan alıp kar edebilir miyim acaba
nasıl bu kadar fazla kazanıyoruz yeni oyunlar alarakmıHiç öyle bir hesap yapmadım ve toplam kârı görebildiğim bir yer de yok ancak 2 aydır uğraşıyorum diyebilirim.
Tahminimce 40-50 TL kazanmışımdır ancak sadece 10 TL ile başladığım için biraz yavaş ilerledim.
Yüksek bütçe ile başlayıp oyunları bir anda alırsanız daha hızlı kâr edersiniz. Ben param oldukça aldım.
yanlış değilsem banlayan oyunlar varmış bunun için kara listeye kod eklemek gerekiyormuş ?Steam tarafından onaylı bir uygulama değil ancak şimdiye kadar hiç bir yerde ban yiyen görmedim.
Bu program yıllardır var, yeni çıkan bir şey değil ve buna rağmen ban yiyen görmedim.
Evet. Örnek verecek olursam ilk etapta 5 oyun alıyorsun ve her oyundan 10 kuruş kâr ediyorsun. Kartları satıyorsun ve artık daha çok paran oluyor. Artık 6 oyun alabilirsin, sonra bunların da kartlarını satıp 7 oyun alırsın. Git gide bu şekilde artar.nasıl bu kadar fazla kazanıyoruz yeni oyunlar alarakmı
Ekleyin diyenler var ancak ben pek önemsemedim ve şimdiye kadar ban da yemedim.yanlış değilsem banlayan oyunlar varmış bunun için kara listeye kod eklemek gerekiyormuş ?
Hayır aynı anda düşüyor 10 oyun olsa da 5 oyun olsa da 1.5 saatte tüm kartları düşürüyor bendeAsla böyle bir şey olmaz.Harcadığın elektriğe bile değmez.Kartları aynı anda düşürmüyor.İlk bir oyun seçiyor sonra o oyunu çalıştırıyor zamanla kartlar düşüyor.Sen arkada oyun oynarken,pc kullanırken çalıştırıcaksın kart düşücek satıcaksın olay bu aslında...
program açıkken başka oyun oynasam sıkıntı olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deep Despair isimli bir oyun var koleksiyon kartları baya pahalı bu listede bulunmamasının bi sebebi varmı ?
Program açıkken başka oyun oynamayı denememiştim, bilmiyorum.çok fazla yaparsam pazar banı yermiyim ve kartları satıp oyunu iade etsem sıkıntı olurmu
Bu program yıllardır var ve şimdiye kadar hesabı çalınan görmedim.Hesap çalınma gibi bir durum yaşarmıyız hocam steam hakkında fazla bilgim yokta