kel kafanı yeşile boyarım
Seninle konuşmam için sende yüz olması lazım ama yüzsüzsüngarpuzlan gonuş benlen gonuşma
steame kendiliğinden açılmasın diyorsanız görev yöneticisi > başlangıç bölmünden devre dışı bırakın.Bilgisayarı ilk başlattığımda steam açılıyor. Açılsın istiyorum ama ekrana gelmesin simge durumunda sağ altta olsun istiyorum. Mümkün müdür böyle bir şey ?
Steam ilk başlatıldığında mağaza sayfası ve önerilen oyunlar sekmesi açılıyor, arkadaş bu simgelerin gelmemesini istiyor.steame kendiliğinden açılmasın diyorsanız görev yöneticisi > başlangıç bölmünden devre dışı bırakın.
orası kapanmıyor diye biliyorum.Steam ilk başlatıldığında mağaza sayfası ve önerilen oyunlar sekmesi açılıyor, arkadaş bu simgelerin gelmemesini istiyor.
Öyle bir şey yapmak mümkün değil Steam'ın çalışma algoritmasına göre başlangıçta çalıştırdığında o ekran gelir.Bilgisayarı ilk başlattığımda steam açılıyor. Açılsın istiyorum ama ekrana gelmesin simge durumunda sağ altta olsun istiyorum. Mümkün müdür böyle bir şey ?
Aynen bunu istiyorum.Steam ilk başlatıldığında mağaza sayfası ve önerilen oyunlar sekmesi açılıyor, arkadaş bu simgelerin gelmemesini istiyor.
Yok onu biliyorum da açılsın ama ekrana gelmesin istiyordum olmuyormuş sanırım.Öyle bir şey yapmak mümkün değil Steam'ın çalışma algoritmasına göre başlangıçta çalıştırdığında o ekran gelir.
Eğer bilgisayarı başlattığınızad açılmamasını istiyorsanız da görev yöneticisi ve başlangıç kısmından devre dışı bırakabilirsiniz.
Dostum çalışsın istiyorum ben. Sadece ekrana gelmesin istiyorum. Okumuyorsun ki.steam kendi ayarlarında var windows açıldığında steam i çalıştırma diye seçenek mevcut ayarlar kısmında
ben ilk defa senden duydum böyle bir şey varsa bile kendin steam e gir orda arayüz ve görev çubugu tercihleri var ordan bakDostum çalışsın istiyorum ben. Sadece ekrana gelmesin istiyorum. Okumuyorsun ki.
Baktım ben bulamadım o yüzden açtım konuyu belki bilen vardır diyeben ilk defa senden duydum böyle bir şey varsa bile kendin steam e gir orda arayüz ve görev çubugu tercihleri var ordan bak
Ben bulamadım biliyorsanız yardım iyi olurduGaliba Steam ayarlarından yapabiliyorsunuz bunu benim PC de direkt altta açılıyor Steam origin ve dc önüme çıkmıyor PC acildiginda