Steam indirimde hangi oyunları alabilirim?

sağlam bi indirim gelse direkt kaçırmam ama şuan bütçem yetmiyor daha iyi indirim gelir mi sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ghostrunner güzel birşeye benziyor detaylı videolarına bakayım. oyunu alan var mı acaba? oyunu alanlarında tavsiyelerini almak isterim.
DL2+Hunt Showdown paketi var 196 liraya. Naysla alirsaniz 150ye geliyor. Daha buyuk indirim gelmez Battle Royale seviyorsaniz eger bu paket alinir. Metro Saga Bundle bakabilirsiniz. MGS5 bakmalisiniz fiyatina gore cok iyi 13 lira falandi herhalde.

DL2+Hunt Showdown paketi var 196 liraya. Naysla alirsaniz 150ye geliyor. Daha buyuk indirim gelmez Battle Royale seviyorsaniz eger bu paket alinir. Metro Saga Bundle bakabilirsiniz. MGS5 bakmalisiniz fiyatina gore cok iyi 13 lira falandi herhalde.
MGS5’e bir arkadaş ilk oyunu oynamazsan mantıksız alma boşuna demişti. şuan bütçem çok yok elimde bi valorant hesabı var onu satarsam almaya çalışacağım dl2+hunt paketini. metro oyunlarını hiç bilmiyorum alsam mı kararsız kaldım ya

MGS5’e bir arkadaş ilk oyunu oynamazsan mantıksız alma boşuna demişti. şuan bütçem çok yok elimde bi valorant hesabı var onu satarsam almaya çalışacağım dl2+hunt paketini. metro oyunlarını hiç bilmiyorum alsam mı kararsız kaldım ya
Metro oyunlari gizlilik/aksiyon turunde bir efsane benim icin. Disaridan pek guzel gorunmuyor ama iceri girince cikamazsin. Ikinci oyunu iki gunde bitirmistim. MGS konusunda da arkadasin baya saglam sallamis gibi :) hikayesini izlersin en kotu de MGS5 farkli bir yerde bir de digerleri eski zaten.

Geri