Hanaz
80+ Gold
Tmm Hanaz 0001 dcdaha almadım alıcam
Tmm Hanaz 0001 dcdaha almadım alıcam
22-29 kasım indirimlerinden 100tl yi geçmeyen hangi oyunları önerirsiniz?
Grafikleri iyi oyunlar olursa daha iyi olur.
rdr2 oynatır 1080p orta ayardaR5 1600 AF, 6500 XT, 16GB Ram
attım istekTmm Hanaz 0001 dc
hadesi önerir misin ilk çıktığında çok beğenmiştim ama aşırı zam yedi alamadımhades ve dying light aldım ben hadesi tavsiye ederim rogue tarzı oyunlar seviyosan
bam güm vuruyon zevkli bence
O zaman RDRR5 1600 AF, 6500 XT, 16GB Ram
Rdr 2 , far cry 5 ve sea of thives.22-29 kasım indirimlerinden 100tl yi geçmeyen hangi oyunları önerirsiniz?
Grafikleri iyi oyunlar olursa daha iyi olur.
vampire survivors almıstım 5 tl ye indirim bile olsa fiyatlar aşırı saçma duruyor bana göre. ama alıştık artık.hades ve dying light aldım ben hadesi tavsiye ederim rogue tarzı oyunlar seviyosan
bam güm vuruyon zevkli bence
sot ayrı bi zevkli cidden öneririm agalarla 4 kişi denize açılmak baya zevkliRdr 2 , far cry 5 ve sea of thives.
sot için teamın olmazsa zevkli değil diyorlar doğru mu?Rdr 2 , far cry 5 ve sea of thives.
kısmen agalarla daha zevklisot için teamın olmazsa zevkli değil diyorlar doğru mu?
25 lira bana ucuz gibi geldi gerçi ilk fiyatını bilmiyorum ama bir de ben kart sattım full 50 tl falan birikmişti o yüzden kıydım parayardr2 oynatır 1080p orta ayarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
attım istek
Mesaj otomatik birleştirildi:
hadesi önerir misin ilk çıktığında çok beğenmiştim ama aşırı zam yedi alamadım![]()
anladım bende alıcam hades sarıyo biliyorum25 lira bana ucuz gibi geldi gerçi ilk fiyatını bilmiyorum ama bir de ben kart sattım full 50 TL falan birikmişti o yüzden kıydım paraya