Neler Yeni

Steam İndirimlerinde 20TL Oyun Tavsiyesi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar Steam yaz İndirimlerinde en fazla 20,30TL olan oyun tavsiyesi bekliyorum. Cüzdanda bu kadar para var üstüne çıkamam. Şuan aklımda Sniper Elite 4 ve The Forest var. Steam kütüphanem neredeyse bomboş. Birden fazla oyun tavsiyesi olursa da olur.

Dishonered var 8 TL falan, baya iyi bakabilirsin.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,806
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Tomb raider 2013
Payday 2
Outlast
Mount and blade warband
Sniper ghost warrior 2 veya 3
Witcher 2 ve 3
Kanka bu oyunları oynamam sistemime hakaret olur. Hepsini oynadım zaten. Var mı başka tavsiyen? Böyle sağlam grafikli yeni oyunlardan olursa iyi olur.

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
Arkadaşlar Steam yaz İndirimlerinde en fazla 20,30TL olan oyun tavsiyesi bekliyorum. Cüzdanda bu kadar para var üstüne çıkamam. Şuan aklımda Sniper Elite 4 ve The Forest var. Steam kütüphanem neredeyse bomboş. Birden fazla oyun tavsiyesi olursa da olur.

BATMAN: ARKHAM COLLECTİON
Mesaj otomatik birleştirildi:

25 tl ama arkham knight season pass var

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
Kanka bu oyunları oynamam sistemime hakaret olur. Hepsini oynadım zaten. Var mı başka tavsiyen? Böyle sağlam grafikli yeni oyunlardan olursa iyi olur.
Mad Max de güzel 14.75 fiyatı dövüş sistemi çok hoşuma gidiyo ama görevleri tekrar etmesi biraz kötü

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Witcher 1 ve 2nin hikayesini izleyebilirsiniz

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Oynuyacak arkadaşın varsa the forest almanı öneririm

Top Bottom