evet kesinlikle deger alabilirseniz premium paketlerinide alabilirsinizFH4 oynadıysanız peki şuan ki fiyatına değer mi acaba?
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Kesinlikle değer.FH4 oynadıysanız peki şuan ki fiyatına değer mi acaba?
Epicten 90 TL'ye alabiliyorsunuz hocam. Bilmiyorsanız oradan almanızı tavsiye ederim. Platform olarak Steam'e yaklaşamasa bile 60TL azımsanacak bir miktar değil.RDR2. 150 TL şuan. Kendim de aldım ve iyi ki almışım diyorum.
Daying light (yazılışı yanlış yazmış olabilirim)Malum birçok oyun indirime girmiş durumda,acaba tavsiye edeceğiniz türü farketmeyecek oyun önerebilir misiniz?
Evet doğru şuanda indirim kuponu var orada. Bu indirimlerde almamıştım ben. Yaklaşık 1 ay önce tekrar bu fiyata düşmüştü. O zaman almıştım.Epicten 90 TL'ye alabiliyorsunuz hocam. Bilmiyorsanız oradan almanızı tavsiye ederim. Platform olarak Steam'e yaklaşamasa bile 60TL azımsanacak bir miktar değil.
hocam ben oynarken düşük yayın bant kalitesi sorunu vardı hala varmı?Forza Horizon 4e değer
5 resmen rezalet oyun hatalarla dolu
online sorunu hâlâ var
Bütçe?Malum birçok oyun indirime girmiş durumda,acaba tavsiye edeceğiniz türü farketmeyecek oyun önerebilir misiniz?
Hocam şuan hiçbir hata yok denebilirForza Horizon 4e değer
5 resmen rezalet oyun hatalarla dolu
online sorunu hâlâ var
Bütçeye göre önerebilirim.Bide hikayeli mi,online mi veya arkadaşların ile oynamalık mi oyunlar seviyorsun onu da dersen çok daha iyi olur.Malum birçok oyun indirime girmiş durumda,acaba tavsiye edeceğiniz türü farketmeyecek oyun önerebilir misiniz?