Neler Yeni

Steam indirimlerinde ne alınmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar Steam indirimlerinde bana uzun sure gidecek oyunlar lazim 2d olmasın gta 5 gibide olmasin ama hikayesi cok kısa hemen bitiyor ve sonra oynanmıyor CSGO tarzi olur assasin fibi olabilir ne bilim uzun sure gitsin bana sıkılmadan oynayayım

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,828
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Witcher 2-3 olabilir uzun soluklu.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
Oynadın mı bilmiyorum ama Tomb Raider üçlemesini oynayabilirsin. Çok severek oynadığım oyunlardı. 3ü 40-45saat civarında bitiyor diye hatırlıyorum.
Control vardı yanlış hatırlamıyorsam Epic Games ücretsiz vermişti. O oyunu oynuyordum yarıda kalmıştı. O da güzel oyundu bir ara tekrar başlayıp bitirmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
Dying light Enhanced versiyonu. The followind de dahil oluyor. Çok zevkli bir oyun.

nowdead88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
kerem koçar
Detroit-ghostrunner olabilir biraz fiyatlar pahalı ama ucuz olarak limbo-inside 2d ama zevkli oyunlardır yada az aksiyonlu macera olarak see of thieves olabilir aklıma gelirse yazarım daha+

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,828
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Oynadın mı bilmiyorum ama Tomb Raider üçlemesini oynayabilirsin. Çok severek oynadığım oyunlardı. 3ü 40-45saat civarında bitiyor diye hatırlıyorum.
+1 bak bunlar da olabilir. Hocam üçüncü oyuna gelince biraz oynayıp bırakmıştım 2. oyunla hemen hemen aynılar diye yanılıyor muyum yoksa gerçekten çok benziyorlar mı?

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
+1 bak bunlar da olabilir. Hocam üçüncü oyuna gelince biraz oynayıp bırakmıştım 2. oyunla hemen hemen aynılar diye yanılıyor muyum yoksa gerçekten çok benziyorlar mı?
Evet hocam benziyorlar ama ben oynayıp bitirmiştim. Konusu da ilgimi çekiyordu.

• Beğen

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,828
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
Teşekkürler, üşenmezsem ve boş vakit bulursam bi daha bakayım.
Ne demek hocam iyi oyunlar iyi eğlenceler. Bu tarz oyun önerisine açığım bende. Bildiğiniz bu tarz hikayeli oyunlar varsa söyler misiniz bir kaç tane.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,828
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ne demek hocam iyi oyunlar iyi eğlenceler. Bu tarz oyun önerisine açığım bende. Bildiğiniz bu tarz hikayeli oyunlar varsa söyler misiniz bir kaç tane.
Uncharted çıktı benzer tarzda ona bakabilirsin, biraz daha orta çağ temalı farklı bi konsept ile a plague tale serisi var gameplay videolarına falan bakabilirsin veba salgını ile ilgili bi oyun. Daha kesin vardır ama aklıma gelmedi birden sorunca senin geldiyse sen de yaz dostum :)
(Belki hitman, control falan ilgini çekebilir). Mafia 1-2 oynamadıysan kesin oyna zaten.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
Uncharted çıktı benzer tarzda ona bakabilirsin, biraz daha orta çağ temalı farklı bi konsept ile a plague tale serisi var gameplay videolarına falan bakabilirsin veba salgını ile ilgili bi oyun. Daha kesin vardır ama aklıma gelmedi birden sorunca senin geldiyse sen de yaz dostum :)
:D tamamdır teşekkürler. Kesinlikle Dying Light serisi derim. Onun dışında platform oyunu gibi oyunlar seviyorsanız Dead Cells.

• Beğen

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Rdr2 alıp 30 saat at sürebilirsin. Tabi indirime girdiyse