assetto corsa aldınız hocam da trafik modunu falan kurdunuz mu trafik modda online sarıyo benceasseto corsa aldım sarmadı cod serisi alıcam galiba hangisini alayım
mod ile çok eğlenceli hocam keşke hemen vermeseydiniz hondo civic ile caddede makas atmak sarıyo birde direksiyon seti olsa ah ah tadndan yenmezyok modsuz oynadım sarmadı cod alıcam ark aldım bide jedi fallen order sarmadı
cod alıcam bana hitap ediyor gibi geldisavaş tarzı vurma dökmeli için genelde yüksek fiyat gerekiyor hocam ama EA play alıp battfield 2042 yi oynayabilirsiniz. Multiplayerı çok sarıyor açıkcası
yok iade etmedim ama etcem gibi mod kurma zormumod ile çok eğlenceli hocam keşke hemen vermeseydiniz hondo civic ile caddede makas atmak sarıyo birde direksiyon seti olsa ah ah tadndan yenmez
hocam valla ben hiç anlayıp etmeden tek başıma kurdum 2 günde biraz youtube da video izlemeniz gerekiyor çok fazla video var hakkında güncel videolara bakmaya gayret edin kurarsınız sizdeyok iade etmedim ama etcem gibi mod kurma zormu