Steam indirme hızı sorunu

Emirss

80+
Reaksiyon skoru
119
Merhabalar 300mbps internet hızım var ama steamde kullanamıyorum 2.3mb ile indiriyor neden böyle nasıl çözebilirim

Merhaba. İndirme bölgesini Amerika veya Polonya seçer misiniz? Bu şekilde çözüm sağlayanlar olmuş. İndirme önbelleğini de sıfırlayın lütfen.

Ekler

• hız.webp
    hız.webp
    8.2 KB · Hit: 36
Benimde benzer sıkıntım vardı. Sıkıntı ssden anormal derece yavaş hız alıyor olmamdı. Ssd düzgün oturmuş mu kontrol et bi

(Çözenler bu şekilde çözmüş.) ALINTI: Bazı oyunlar yükleme aşamasında uzun süreler bekletebiliyor. Mesela Path of exile oyunu için, ara sıra gelen mağaza fiyat değişiklik ya da eşya düşme oranları güncellemeleri. Bu güncellemeler, yüksek boyutlu dosyayı yeniden indirmek yerine direkt içine veri işlediğinden yavaş yükleniyor.

Yükleme aşaması, oyun dosyalarının Steam ön belleğine indirildikten sonra sisteme kurulma aşaması olarak geçiyor. İndirmeyi mavi çizgiler, disk kullanımı yani sisteme yüklemeyi yeşil çizgiler belirtiyor.

İnternetim çok yavaşlarsa, yazılımsal sorunları sadece bu iki yöntem çözüyor.

Merhabalar 300mbps internet hızım var ama steamde kullanamıyorum 2.3mb ile indiriyor neden böyle nasıl çözebilirim
Ethernet kablonuz eskimi veya ethernetlemi bağlanıyorsunuz yoksa WiFi ilemi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,642
Üyeler
183,867
Son üye
ztcz
Geri