İndirme hızını sınırlamış olabilirsin, istersen kontrol et bi steam ayarlarından.Merhabalar 300mbps internet hızım var ama steamde kullanamıyorum 2.3mb ile indiriyor neden böyle nasıl çözebilirim
kontrol ettim sınırlı değilİndirme hızını sınırlamış olabilirsin, istersen kontrol et bi steam ayarlarından.
SSD'ye mi yüklüyorsun oyunuMerhabalar 300mbps internet hızım var ama steamde kullanamıyorum 2.3mb ile indiriyor neden böyle nasıl çözebilirim
evetSSD'ye mi yüklüyorsun oyunu
speedtest ne hız alıyorsun?
ikisini de denedim ama bir şey farketmedi maalesef 15mb ile başlıyor sonra tekrar 2-3mb'lere düşüyorMerhaba. İndirme bölgesini Amerika veya Polonya seçer misiniz? Bu şekilde çözüm sağlayanlar olmuş. İndirme önbelleğini de sıfırlayın lütfen.
Ethernet kablonuz eskimi veya ethernetlemi bağlanıyorsunuz yoksa WiFi ilemiMerhabalar 300mbps internet hızım var ama steamde kullanamıyorum 2.3mb ile indiriyor neden böyle nasıl çözebilirim
SSD Marka ve modelini belirtir misin?Merhabalar 300mbps internet hızım var ama steamde kullanamıyorum 2.3mb ile indiriyor neden böyle nasıl çözebilirim