Neler Yeni

Steam İndirmesini Yarıda Bıraktığım Oyunu Silip Baştan Yüklüyor

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
PC yi kapamışsınız. Pc kapanınca steamde kapanıyor malum o yüzden olmuş.

İndirmeyi durdurmadan PC'yi kapatırsan indirilmiş dosyalar siliniyor.

bilgisayarı yaptıklarını kaydetmeden kapatırsan veri kaybı olur değilmi mantık :D
indirmeyi durdurup kapatırsa hiç bir şey olmaz

Durdurmadan PC'yi kapattıysan silinir.

Hocam yanlış bilgi dewam etmez pcde onu durdurmadan kapatırsan mantiken devam etmez

Alıntıyı görüntüle
Bilgisayara reset attım açılınca kaldığı yerden devam ediyor bende. İsterseniz telefonla video da çekeyim.
@baid günah keçisi oldu, yanlış bilgilendirme yapıyor ise ben de yanlış bilgilendiriyorum şu an. Ancak olanı söylüyorum.
Bana inanmayanlar bu arkadaşa da mı inanmıyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yav tamam da şimdi sorundan uzaklaşıyoruz benim bu 45GB neden gitti o zaman böyleyse. Tek bir seferlikte değil hep başıma geliyor bu olay mantıklı bir açıklama halen alamadım ki. İnanmıyorlar dedikleriniz mantıklı açıkladılar.
Ayarlardan bir şeyi kapatmış olabilirsiniz. İndirme esnasında diski çıkartmış olabilirsiniz. Bir hata olmuştur steamden kaynaklı.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Ee bende öyle değil aga

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Yav tamam da şimdi sorundan uzaklaşıyoruz benim bu 45GB neden gitti o zaman böyleyse. Tek bir seferlikte değil hep başıma geliyor bu olay mantıklı bir açıklama halen alamadım ki. İnanmıyorlar dedikleriniz mantıklı açıkladılar.
Bir sorun olduğu kesin ama onların açıklaması yanlış bilgilendirme dostum. Senin sorunun çözümü olacak mı diye bir oyunu indirmeyi deneyip sonra duraklat yapıp resetleyerek bir dene istersen. Bende duraklat yapmadığım halde en baştan indirmeye başlamıyor. Steam indirmesi hep kaldığı yerden devam ediyor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: baid

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Ayarlardan bir şeyi kapatmış olabilirsiniz. İndirme esnasında diski çıkartmış olabilirsiniz. Bir hata olmuştur steamden kaynaklı.
Hiçbir şeyi kapatmadım. Diski de çıkartmadım.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: baid

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Resmi açıklama;

Bu problemle karşılaşmamak için bilgisayarı kapatırken Steam'in uygun bir şekilde kapanmasına izin verin. Windows'un Steam sabit diske yazarken kapatmaya zorlamasına izin vermek Steam kütüphanesinin ve yükleme bilgisinin bozulmasını sağlayabilir.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
En son ne zaman denediniz? Yeni güncelleme ile çözülmüş bir sorun olabilir. Bir daha bu kadar emin olmadan yazmazsınız umarım..
Hocam sadece ben demedim çoğunluk dedi

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Resmi açıklama;

Bu problemle karşılaşmamak için bilgisayarı kapatırken Steam'in uygun bir şekilde kapanmasına izin verin. Windows'un Steam sabit diske yazarken kapatmaya zorlamasına izin vermek Steam kütüphanesinin ve yükleme bilgisinin bozulmasını sağlayabilir.
Bu problem benim başıma 1 kere bile gelmedi, her seferinde kaldığı yerden yüklemeye devam etti. Diğer arkadaşın niye başına geliyor gerçekten de çözemedim. Steam açıklaması olasılık üzerine olmuş, silinebilir de silinmeyebilir de demek istemişler sanki.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bu problem benim başıma 1 kere bile gelmedi, her seferinde kaldığı yerden yüklemeye devam etti. Diğer arkadaşın niye başına geliyor gerçekten de çözemedim. Steam açıklaması olasılık üzerine olmuş, silinebilir de silinmeyebilir de demek istemişler sanki.
Adamlar tanrı değil. Böyle sorunlar çıkabiliyor.

Güncelleme yaparken özellikle işime yaramayan programları kapatıyorum. Anti-Virüs programı da hiç kullanmam. Dedikleri gibi bir de duraklatıp biraz bekleyip öyle kapatıcam bilgisayarı bakalım düzelecek mi.
Şimdi bi deneyin. Tüm tartışma biter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,500
Üyeler
164,509
Son üye
keremessi
Top Bottom