Neler Yeni

steam kart 'Kart hakkınız kalmadı' sorunu

Talhas85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Talha Subaşoğlu
merhabalar steamdan bazı oyunlarım var geçen gün kısıtlamam kalktı bende düşürmek istiyorum kart ama bazı oyunların katlarında Kart hakkınız kalmadı yazıyor neden böyle nasıl düşürebilirim kartları.

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
merhabalar steamdan bazı oyunlarım var geçen gün kısıtlamam kalktı bende düşürmek istiyorum kart ama bazı oyunların katlarında Kart hakkınız kalmadı yazıyor neden böyle nasıl düşürebilirim kartları.
Zaten düşürmüş olman lazım öyle diyorsa

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
O oyunda yeteri kadar kart düşürmüşsünüz.Tekrar dğşğrmek için 10 dolar yatırmanız lazım o oyuna.

sabri :c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Eyyüp Sabri ARIKAN
Steam
Sarbyy xd
Discord
sarbyy
idle master kullanıyorsunuz değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

büyük ihtimal tüm oyunlarından tüm kartların düşmüştür o yüzden öyle bir yazı var

Talhas85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Talha Subaşoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten düşürmüş olman lazım öyle
Düşürebileceğin kadarını düşürmüşsün, kalan kartları pazardan veya takas yoluyla alman lazım. O yüzden öyle diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

büyük ihtimal tüm oyunlarından tüm kartların düşmüştür o yüzden öyle bir yazı var
ıdle masteri yeni kullanmaya başlıcam ve bazı oyunları oynadım ama düşrmedim ayrıca kilidim kapalıydı 5 dolarlık

İsmail_68

80+ Bronze
Muhtemelen ücretsiz aldığın oyunlarda öyle yazıyordur, kısıtlaman yeni kalktıysa. Onlardan kart düşmüyor çünkü. Ya da kartların düşecek olan kısmını düşürmüşsündür. Oyunların sahip olduğu kart sayısının yarısı oynadıkça düşer, diğer yarısını pazardan veya takasla elde etmen gerekir.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
arkadaşlar kart düşürmek için bir oyun aldım ve kartlarını düşürmedim ancak yinede hakkınız kalmadı diyor, neden?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,283
Üyeler
169,268
Son üye
EfecanGKM57
Top Bottom