Zaten düşürmüş olman lazım öyle diyorsamerhabalar steamdan bazı oyunlarım var geçen gün kısıtlamam kalktı bende düşürmek istiyorum kart ama bazı oyunların katlarında Kart hakkınız kalmadı yazıyor neden böyle nasıl düşürebilirim kartları.
O oyunda yeteri kadar kart düşürmüşsünüz.Tekrar dğşğrmek için 10 dolar yatırmanız lazım o oyuna.merhabalar steamdan bazı oyunlarım var geçen gün kısıtlamam kalktı bende düşürmek istiyorum kart ama bazı oyunların katlarında Kart hakkınız kalmadı yazıyor neden böyle nasıl düşürebilirim kartları.
idle master kullanıyorsunuz değilmimerhabalar steamdan bazı oyunlarım var geçen gün kısıtlamam kalktı bende düşürmek istiyorum kart ama bazı oyunların katlarında Kart hakkınız kalmadı yazıyor neden böyle nasıl düşürebilirim kartları.
büyük ihtimal tüm oyunlarından tüm kartların düşmüştür o yüzden öyle bir yazı varidle master kullanıyorsunuz değilmi
Zaten düşürmüş olman lazım öyle
Düşürebileceğin kadarını düşürmüşsün, kalan kartları pazardan veya takas yoluyla alman lazım. O yüzden öyle diyor.ıdle masteri yeni kullanmaya başlıcam ve bazı oyunları oynadım ama düşrmedim ayrıca kilidim kapalıydı 5 dolarlıkidle master kullanıyorsunuz değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
büyük ihtimal tüm oyunlarından tüm kartların düşmüştür o yüzden öyle bir yazı var