Neler Yeni

Steam Kazıklandım mı

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Şimdi ben niye itirazla uğraşayım ki? Kendimi neden yorayım
Kendini yormamak için çok bilmiş kardeşim. Uygulamadan açıyorsun talebi, senin paranın derdine sen değil banka düşüyor.

anlıyorum benim önerim beklemeniz eğer 5 dolar yüzünden bişi olmicaksa dediğim gibi steam biraz geç bakıyor desteğe eğer paranızı geri alamayacağınızı düşünüyorsanız kredi kartınızdan ödemeye itiraz etmeyi deneyebilirsiniz ama bence bekleyin
Koskoca dünyaca ünlü platformda böyle bir şey yıl 2024 de bile meydana geliyorsa demekki bir sorun var Ünü beni ilgilendirmiyor bu noktadan sonra öyle değil mi ? Ben haklı olduğumu düşünüyorum alttaki arkadaş baya kızmış bana herhalde steam'de akrabası çalışıyor

Shourd

80+ Gold
Yok itiraz etsem daha iyi beklemekle onların kibar mesajlarıyla şimdi hiç uğraşamam. İtirazı nasıl edebilirim müşteri hizmetlerini arasam olurmu
evet muhtemelen müşteri hizmetleri yardımcı olur ya direkt onlar başlatır itirazı yada yönelndirirler diye düşünüyorum yinede bekleyin diye düşünüyorum ama sizin kararınız isterseniz uygulamasınada bakabilirsiniz

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
Koskoca dünyaca ünlü platformda böyle bir şey yıl 2024 de bile meydana geliyorsa demekki bir sorun var Ünü beni ilgilendirmiyor bu noktadan sonra öyle değil mi ? Ben haklı olduğumu düşünüyorum alttaki arkadaş baya kızmış bana herhalde steam'de akrabası çalışıyor
gamepass öneririm içinde bf42 de var hemde 100 tl bir sürüde oyun var

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Hemen stroy atam ne kadar kötü bir satıcı olduğunu herkes öğrensin. Kimse ondan alışveriş yapmasın. Batsınlar , dükkanlarını kapatsınlar ve iflas etsinler.

Dostum helal olsun sana, açtığın konu sayesinde artık kimse steamden alışveriş yapmıyor ve Steam iflas etti.

Hemen stroy atam ne kadar kötü bir satıcı olduğunu herkes öğrensin. Kimse ondan alışveriş yapmasın. Batsınlar , dükkanlarını kapatsınlar ve iflas etsinler.

Dostum helal olsun sana, açtığın konu sayesinde artık kimse steamden alışveriş yapmıyor ve Steam iflas etti.
Sinirlendim ama. İki gündür destekten ses yok. Oyunu normal 1000 tl ye satın almaya çalıştım kaç kez. Yine işleminiz şuan gerçekleşmiyor diyordu hesabımda steamguard olmasına rağmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim sorunum aynen bu şekilde.. https://www.sikayetvar.com/steam/steam-haksiz-yere-kisitlandim

furkangorur

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Furkan Görür
Öyle. Eğer destekten cevap gelmiyorsa ve durup dururken hesabım askıya alınıp para kartımdan çekiliyorsa dolandırıcıdır gülünecek bir şey yok..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cahiller güler ancak
Karşındakini tanımadan cahil deme yobaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,623
Üyeler
164,708
Son üye
bobbyhomme
Top Bottom