Neler Yeni

❄️️Steam Kış İndirimi ❄️️Avantajlı Oyun Paketleri Ve Çok İnmiş Oyunlar ❄️️

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Steamde arama yerine basıyorsun, sağ tarafta fiyatlara göre filreleyebiliyorsun. Özel teklifleri seçersen indirime girmiş oyunları görürsün.
ordan da mesala popüler olanları göremiyor muyuz rastgele çıkartıyor herhalde kardeş

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Hocam tam olarak ne aradığınızı söyleyin biz size bulalım.
dying light oyunun alacaktım normal ama bir sürü paketi var sence hangisi almalıyım şu ikisi arasında ne farkı var

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
dying light oyunun alacaktım normal ama bir sürü paketi var sence hangisi almalıyım şu ikisi arasında ne farkı var
Birincisi sadece DLC koleksiyonu, ikincisi oyun+DLC koleksiyonu yanlış görmediysem. Birincisini oyuna önceden sahip olanlar alsın diye yapmışlar.

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Crysis Remastered Trilogy
Metro Saga Bundle
Crysis normal oyunları birkaç kere bitirmeme rağmen Remasteredleri oynamama değer mi? Görüntü de çok fark olcağını düşünmüyorum, oynanışta var mı?

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Birincisi sadece DLC koleksiyonu, ikincisi oyun+DLC koleksiyonu yanlış görmediysem. Birincisini oyuna önceden sahip olanlar alsın diye yapmışlar.
oyun olmada dlc işe yaramaz mı kardeşş bende oyun yok yeni alacam daha işte

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Crysis normal oyunları birkaç kere bitirmeme rağmen Remasteredleri oynamama değer mi? Görüntü de çok fark olcağını düşünmüyorum, oynanışta var mı?
Normalleri oynadıysan gerek yok diye düşünüyorum, bir kaç videosuna bak. Grafiklerinde çok fark var diyorsan oynayabilirsin. Ama Remastered'ları güzel olmamış diyen çok kişi var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega
Top Bottom