Just cause veya saints row serisinde o aralıkta oyunlar olabilir.5 TL ye güzel oyun var mı cüzdan da 5 TL var
sence hangisini alayım kardeş bunlardan hangisi uygunborderlands 2 game of the year edition ı tavsiye ederim.460 saatimi yemiş tertemiz.
ryse son of roma al bende alacam onu5 TL ye güzel oyun var mı cüzdan da 5 TL var
Punch Club5 TL ye güzel oyun var mı cüzdan da 5 TL var
tamamdır teşekkürlerJust cause veya saints row serisinde o aralıkta oyunlar olabilir.
Daha modern bir oyun arıyorsan black Desert online alabilirsin 1.90 TL olması lazım şuan.
borderlands 2 game of the year edition ı alman gerekiyor ana oyunla birlikte dlcleri içeriyor.sence hangisini alayım kardeş bunlardan hangisi uygun
Save 75% on Borderlands 2 on Steam
The Ultimate Vault Hunter’s Upgrade lets you get the most out of the Borderlands 2 experience.store.steampowered.comSave 80% on Borderlands 2 Game of the Year on Steam
Includes 10 items: Borderlands 2, Borderlands 2 - Captain Scarlett and her Pirate's Booty, Borderlands 2 - Psycho Pack, Borderlands 2: Collector's Edition Pack, Borderlands 2: Creature Slaughterdome, Borderlands 2: Mechromancer Pack, Borderlands 2: Mr. Torgue’s Campaign of Carnage, Borderlands...store.steampowered.comSave 93% on Borderlands: The Handsome Collection on Steam
Experience the entire Handsome Jack saga (including all available bonus add-on content*), from his not-so-humble beginnings to the heights of his egomaniacal tyranny.store.steampowered.comMesaj otomatik birleştirildi:
ryse son of roma al bende alacam onu
black desert nasıl bir oyun tam anlamadım alacaktım kaldıJust cause veya saints row serisinde o aralıkta oyunlar olabilir.
Daha modern bir oyun arıyorsan black Desert online alabilirsin 1.90 TL olması lazım şuan.
%94 indirimli olan da içerisinde oyun ve bir sür dlc var gibi onada baksana knka onda baya var hem çok inmişborderlands 2 game of the year edition ı alman gerekiyor ana oyunla birlikte dlcleri içeriyor.
ilk oyun o.ikincisi daha güzel.black desert nasıl bir oyun tam anlamadım alacaktım kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
%94 indirimli olan da içerisinde oyun ve bir sür dlc var gibi onada baksana knka onda baya var hem çok inmiş
Kanka koleksiyonda ikinci oyun da var. Arkadaş koleksiyondan bahsediyor.ilk oyun o.ikincisi daha güzel.
kafam karıştı iyice hangisi alayım knka :d herkes karıştırıdı :dKanka koleksiyonda ikinci oyun da var. Arkadaş koleksiyondan bahsediyor.
Black Desert mmorpg oyun. Yani eskiden çok oynanan (halen daha oynanıyor) Silkroad, knight, Metin2 tarzı oyun. At yakalamak, evcilleştirme, çiftleştirip yeni at elde etmek gibi hatta balık tutma gibi aktivitelerinde olduğu bir oyun.black desert nasıl bir oyun tam anlamadım alacaktım kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
%94 indirimli olan da içerisinde oyun ve bir sür dlc var gibi onada baksana knka onda baya var hem çok inmiş
Handsome collection almalısın.kafam karıştı iyice hangisi alayım knka :d herkes karıştırıdı :d
sağolasın kardeşim yorumun için knight online felan az oynamadımm bilirim o tarz oyunları bakıcam dediğin oyuna da evet o koleksiyon paketinde daha fazla var gibi içerik tam da bakamadım ama karakterler felan mı var anlamadım daBlack Desert mmorpg oyun. Yani eskiden çok oynanan (halen daha oynanıyor) Silkroad, knight, Metin2 tarzı oyun. At yakalamak, evcilleştirme, çiftleştirip yeni at elde etmek gibi hatta balık tutma gibi aktivitelerinde olduğu bir oyun.
Borderlands 2 min goty edition da bütün dlcler yok. The handsome collectionda ayrıca borderlands the pre sequel oyunuda dahil. Almışken handsome collection almanı öneririm.
karakter felan mı veriyo paketi tam inceleyemedim de kardeş sen bakabildin mi birde bu tarz oyun koleksiyon tavsiye edebileceğin var mı alayım indirimdeyken batmanı felan aldım ucuzdu 3 oyun 15 lira mesalaaHandsome collection almalısın.