Neler Yeni

❄️️Steam Kış İndirimi ❄️️Avantajlı Oyun Paketleri Ve Çok İnmiş Oyunlar ❄️️

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
5 TL ye güzel oyun var mı cüzdan da 5 TL var 😃

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
borderlands 2 game of the year edition ı tavsiye ederim.460 saatimi yemiş tertemiz.
sence hangisini alayım kardeş bunlardan hangisi uygun
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 TL ye güzel oyun var mı cüzdan da 5 TL var 😃
ryse son of roma al bende alacam onu :D

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
sence hangisini alayım kardeş bunlardan hangisi uygun

ryse son of roma al bende alacam onu :D
borderlands 2 game of the year edition ı alman gerekiyor ana oyunla birlikte dlcleri içeriyor.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Just cause veya saints row serisinde o aralıkta oyunlar olabilir.
Daha modern bir oyun arıyorsan black Desert online alabilirsin 1.90 TL olması lazım şuan.
black desert nasıl bir oyun tam anlamadım alacaktım kaldı

borderlands 2 game of the year edition ı alman gerekiyor ana oyunla birlikte dlcleri içeriyor.
%94 indirimli olan da içerisinde oyun ve bir sür dlc var gibi onada baksana knka onda baya var hem çok inmiş

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen

%94 indirimli olan da içerisinde oyun ve bir sür dlc var gibi onada baksana knka onda baya var hem çok inmiş
ilk oyun o.ikincisi daha güzel.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Black Desert mmorpg oyun. Yani eskiden çok oynanan (halen daha oynanıyor) Silkroad, knight, Metin2 tarzı oyun. At yakalamak, evcilleştirme, çiftleştirip yeni at elde etmek gibi hatta balık tutma gibi aktivitelerinde olduğu bir oyun.

Borderlands 2 min goty edition da bütün dlcler yok. The handsome collectionda ayrıca borderlands the pre sequel oyunuda dahil. Almışken handsome collection almanı öneririm.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Black Desert mmorpg oyun. Yani eskiden çok oynanan (halen daha oynanıyor) Silkroad, knight, Metin2 tarzı oyun. At yakalamak, evcilleştirme, çiftleştirip yeni at elde etmek gibi hatta balık tutma gibi aktivitelerinde olduğu bir oyun.

Borderlands 2 min goty edition da bütün dlcler yok. The handsome collectionda ayrıca borderlands the pre sequel oyunuda dahil. Almışken handsome collection almanı öneririm.
sağolasın kardeşim yorumun için knight online felan az oynamadımm bilirim o tarz oyunları bakıcam dediğin oyuna da evet o koleksiyon paketinde daha fazla var gibi içerik tam da bakamadım ama karakterler felan mı var anlamadım da

Handsome collection almalısın.
karakter felan mı veriyo paketi tam inceleyemedim de kardeş sen bakabildin mi birde bu tarz oyun koleksiyon tavsiye edebileceğin var mı alayım indirimdeyken batmanı felan aldım ucuzdu 3 oyun 15 lira mesalaa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,677
Üyeler
163,865
Son üye
AYASCELL
Top Bottom