Keşke yine öyle bir fiyata düşse havada kaparım.Pardon hocam yanlış okumuşum 22 yi 95 TL ye aldım indirimde muhtemelen yine düşer
Oyunların %90'ı indirime girer her kış indiriminde. Geriye kalan %10'luk kısımıysa genellikle From Software oyunları gibi dünya yansa indirime girmeyen oyunlar ve yeni versiyonları çıktığı için fiyatında indirime gidilmeyen oyunlar (bkz. FIFA 22) oluşturur.Herkese iyi forumlar 21’inde yani yarın başlayacak steam kış indirimleri nasıl olur sizce sağlam oyunlar sağlam indirimlere girer mi mesela çok oyun indirimi bekliyor musunuz
İyi forumlar
reis elden ring nasıl bi oyun genelde lol dyıng lıght ve battle royel oyunları oynuyom sence severmiyim hikayesi sağlam mıdırElden Ring'i dört gözle bekliyorum.
Bugün saat kaçta başlayacak indirimler bilen varmı ?Oyunların %90'ı indirime girer her kış indiriminde. Geriye kalan %10'luk kısımıysa genellikle From Software oyunları gibi dünya yansa indirime girmeyen oyunlar ve yeni versiyonları çıktığı için fiyatında indirime gidilmeyen oyunlar (bkz. FIFA 22) oluşturur.
21.00 ama başlar başlamaz atlamayın yaklaşık 00.00 a kadar yavaş yavaş hareketleniyor.Bugün saat kaçta başlayacak indirimler bilen varmı ?
İndirimler başlıyor, paketler(bundle) oluşturuluyor vs.Nasıl yani hareketleniyor
neden oynanacak gibi degil23 var şu an. O da oynanacak gibi değil bence.
ileride guncellemelerle duzelmez mi bunlarİnsnalar oyuna giremiyor bazıları hatalardan oyunda ani fps düşüşleri daha gibileri
Oyundaki hataların tamamını bir kenara alıyorum. PS5 versiyonunu oynadım o gayet stabil ama ne yapsan kırmızı kart yiyorsun. Bazı oyuncularla gol atmak imkansız bazıları ne yapsa gol atıyor. Sanki 22 den üç yıl önceki oyun gibi davranıyor 23, he bu benim yorumum istiyorsan al 2 saat dene beğenmezsen iade et.neden oynanacak gibi degil