Steam Kısıtlandırılmış Hesap

Rochroa

80+
Reaksiyon skoru
53
öncelikle benim steam hesabım şu anda steam tarafından kısıtlı herhangi bi pazar işlemi yada arkadaş ekleme işlemi yapamıyorum. Bu konu da küçük bir sorum var, steam kısıtlamasını kaldırabilmem için 5 dolarlık steam içi alışveriş yapmam lazımmış fakat steam dolar kurunu 2tl ye sabitledi bildiğim kadarıyla şuan benim 5 dolar için 10 tl mi atmam lazım yoksa şu anki güncel dolar kuruyla mı para atmam lazım bu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

50tl diye biliyorum ben onu açtığım steam hesaplarında 50 tl atıyordum ama oldu baya

öncelikle benim steam hesabım şu anda steam tarafından kısıtlı herhangi bi pazar işlemi yada arkadaş ekleme işlemi yapamıyorum. Bu konu da küçük bir sorum var, steam kısıtlamasını kaldırabilmem için 5 dolarlık steam içi alışveriş yapmam lazımmış fakat steam dolar kurunu 2tl ye sabitledi bildiğim kadarıyla şuan benim 5 dolar için 10 TL mi atmam lazım yoksa şu anki güncel dolar kuruyla mı para atmam lazım bu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
73₺

Steam'de kurun 2₺'ye sabitlenmiş bir şey olması değiştirmez çünkü o olay oyunlarda geçerli. Kısıtlamayı şöyle açabilirsin:
  1. 50₺+20₺+10₺ Steam Cüzdan yüklemesi yapmak.
  2. Direkt kredi kartı ile +73₺ bir oyun almak.
Şunlara dikkat et:
  1. Ürün anahtarı ile aktifleştirilmiş ücretli oyunlar sayılmaz. Yani 3. taraf sitelerden Steam oyunları alıp kendi hesabına aktarırsan bir etkisi olmaz.

hayir dostum guncel kurdan hesaplayacaksin

5 dolar ödemen lazım

öncelikle benim steam hesabım şu anda steam tarafından kısıtlı herhangi bi pazar işlemi yada arkadaş ekleme işlemi yapamıyorum. Bu konu da küçük bir sorum var, steam kısıtlamasını kaldırabilmem için 5 dolarlık steam içi alışveriş yapmam lazımmış fakat steam dolar kurunu 2tl ye sabitledi bildiğim kadarıyla şuan benim 5 dolar için 10 TL mi atmam lazım yoksa şu anki güncel dolar kuruyla mı para atmam lazım bu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Arkadaş ekleyebilirsin bu durumda. Ben de sizin gibi kısıtlıyken oyunlar içinden arkadaş ekliyordum. Çünkü oyunlarda Shift+Tab ile eklendiğinde hesabının durumunu kontrol etmiyor. Sadece davet gönderilsin mi vs diyor ve cidden gidiyor. Bug var senelerdir ama sanırım hala duruyor.

Geri