Neler Yeni

Rehber Steam Koleksiyon Kartı Kasma Rehberi (ArchiSteamFarm)

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
İyi valla benim ilk çözmem yarım saatimi almıştı :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yönetici olarak çalıştırdın değil mi?
yönetici çalıştırdım

benimki w 7 başka sürümünümü indireyim ?

w7 de çalışmıyor sanırım neyse bi köşede dursun sonra halledeyim

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Merhabalar. Bugün Steam kütüphanenizde bulunan oyunları hiç oynamadan koleksiyon kartlarını düşürmenin yolunu anlatacağım. Benim Steam kütüphanemde 200 oyun var, bunların çoğu sağdan soldan bedavaya gelmiş çer-çöp oyunlar. Bu programı kullanarak 2-3 günde 170 koleksiyon kartı topladım. Hem de hiçbir oyunu indirmeme gerek olmadan. Programımızın adı ArciSteamFarm. İnternette bolca araştırdım. Tamamen açık kaynak kodlu, hala geliştirilen ve güvenli bir program. Şahsen kullandım, tavsiye ediyorum. Biraz karışık ve uzun bir rehber olacak. Dikkatli okuyunuz.

Programı indirme linki: https://github.com/JustArchiNET/ArchiSteamFarm/releases/tag/4.3.0.6
Bu sayfada Windows 10 64 bit kullanıcısı iseniz sadece aşağıda bulunan ASF-win-x64.zip dosyasını indireceğiz. Diğer dosyalara ihtiyacımız yok.

Alıntıyı görüntüle

Zip dosyalarını masaüstüne alıp bir klasörde dışarı çıkarın. ConfigGenerator.html dosyasını açın.

Alıntıyı görüntüle

Açılan sayfada önce ASF sekmesine tıklayın. Burada SteamOwnerID numaramızı girmemiz gerekiyor. SteamOwnerID numaramızı bulmak için aşağıdaki adrese gidin:

Bu adreste Input... yazan satır bölümüne Steam kullanıcı profilimizin linkini yapıştırıp lookup butonuna basmamız gerekiyor.
Steam kullanıcı profili linkinizi bilmiyorsanız:
Steam - Profil - Profili Düzenle adımlarını takip ederek sayfada gözüken Profilinize şuradan ulaşabilirsiniz: https://steamcommunity.com/id/xxxxxx/ linkini kopyalayarak https://steamid.io sayfasındaki gösterdiğim kısma yapıştırabilirsiniz.

Profil linkinizi https://steamid.io sitesindeki sekmeye yapıştırıp input tuşuna bastıktan sonra aşağıdaki sayfa açılacaktır. Aşağıda kırmızı ile işaretlediğim steamID64 başlığının yanında yazan uzun kod sizin SteamOwnerID numaranızdır.

Alıntıyı görüntüle

steamID64 başlığının yanında yazan uzun kod sizin SteamOwnerID numaranızı kopyalayıp ConfigGenerator.html bağlantısında açtığımız ASF bölümüne yapıştırıp indir tuşuna basın.
İndir tuşuna bastığımızda ASF.json dosyası indirecektir. Bu dosyayı alıp indirdiğiniz ASF-win-x64 dosyasındaki config klasörünün içine koyun.
Bu işlemleri tamamladıktan sonra sıra geldi botumuzu kurmaya. Yine ConfigGenerator.html bağlantısındaki Bot sekmesine tıklayın.

Alıntıyı görüntüle

Burada ilgili alanları doldurun.
Name kısmına rastgele bir isim verin. Ben botuma Çomar adını vermiştim. :D
SteamParentalCode kısmı boş kalsın.
Enabled sekmesinde tik işaretini tıklamayı unutmayın.
İndir butonuna basın.
İndir butonuna bastıktan sonra yeni bir .json uzantılı dosya indirecektir. Bu dosyayı da alıp indirdiğiniz ASF-win-x64 dosyasındaki config klasörünün içine koyun.

Sıra geldi botu çalıştırmaya. ASF-win-x64 klasöründe bulunan ArchiSteamFarm.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırın.

Alıntıyı görüntüle

Programı çalıştırdığınızda karşınıza Windows'un klasik cmd ekranı gelecektir. Program gerekli ayarlamaları yaptığında eğer telefondan veya mailden SteamGuard kullanıyorsanız size "Lütfen Steam kimlik doğrulama uygulamanızdan İki Faktörlü Doğrulama kodunuzu girin" uyarısı verecektir. Ekrana doğrulama kodunu girip enter tuşuna basın. Daha sonra program otomatik olarak kütüphanenizi tarayıp ilgili oyunları bulup oynamaya başlayacaktır. Bu program çalışırken oyun oynayamazsınız, haberiniz olsun. CS:GO gibi programlarda ban riski yok deniyor ama siz eşeği sağlam kazığa bağlayın. İşinizi garantiye almak için botun online oyunları oynamasını engellemenizi tavsiye ederim. Şimdi bu işlemleri yapmak için size gereken bazı komutları öğreceteceğim.

Öncelikle programa komut vermek için C tuşuna basarak komut satırını aktifleştirin.

Komutlar:
pause
: Kart farmlama işini duraklat.
resume : Kart farmlama işlemine devam et.
exit : Programdan çık.

!ibadd AppID : İstediğiniz online oyunu botun oynamasnı engellemek
AppID kısmına istediğiniz oyunun Steam numarasını girmeniz gerekiyor. Bu oyunun Steam AppID numarasını bulmak için https://steamdb.info adresine gidip yasaklamak istediğiniz oyunu aratın. Örneğin CS:GO oyununu yasaklamak için komut satırına !ibadd 730 yazmanız gerekiyor.
!ib : Engellenen oyunları listele
!ibrm AppID : AppID numarası girilen oyunun engelini kaldır.

Umarım faydalı bir rehber olmuştur. İyi günler!
Kanka sen kaç TL kazandın ?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
yönetici çalıştırdım

benimki w 7 başka sürümünümü indireyim ?

w7 de çalışmıyor sanırım neyse bi köşede dursun sonra halledeyim
Program Windows 7 64 bit uyumlu gözüküyor. Sendeki 32 bit ise bilemeyeceğim.

Kanka sen kaç TL kazandın ?
Henüz hepsini satmadım ama tüm oyunları bot oynayınca 170 kart düştü. Ortalama 30 kuruştan satılsa 50 lira eder.

Ekler

• 07.PNG
    07.PNG
    72.4 KB · Hit: 109

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali

Henüz hepsini satmadım ama tüm oyunları bot oynayınca 170 kart düştü. Ortalama 30 kuruştan satılsa 50 lira eder.
Süper, peki ban yeme şansı var mı ?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn

64 bit ama çalışmıyor cmd açılıyor ve kapanıyor

sonra hallederim

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Süper, peki ban yeme şansı var mı ?
Resmi sayfasında ban riski olmadığı belirtilmiş. İnternette de ban yiyen görmedim. Ben her ihtimale karşı online oyunları bota yasaklayarak çalıştırdım. !ibadd AppID komutunu kullanarak siz de yasaklayabilirsiniz.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Nasıl yaparım 25 kuruş nereye yatıyor?
Steam hesap bakiyene yatıyor işte. Kart düşürme desteği olan her oyundan ortalama 3-5 kart düşürme hakkın var. Bende çok oyun olduğu için 170 kart düştü.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Steam hesap bakiyene yatıyor işte. Kart düşürme desteği olan her oyundan ortalama 3-5 kart düşürme hakkın var. Bende çok oyun olduğu için 170 kart düştü.
Ortalama 10-15 oyunum var ne kadar düşer kaç tl kazanırım?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Ortalama 10-15 oyunum var ne kadar düşer kaç TL kazanırım?
Net bir şey diyemem. Zaten az sayıda oyunun var. Bu programa ihtiyacın yok. Kendin oynayarak da o kartları düşürebilirsin. Bu program vakti olmayan insanlar için.

Top Bottom