Neler Yeni

Steam Kullanıcıları Hangi Ekran Kartını Kullanıyor? - Aralık 2023 Anket Sonuçları

Can...

80+ Platinum

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sayfanın sonundan selamlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumlarda çoğunluk özellikle işlemcide AMD tavsiye edip duruyorlar? O zaman neden işlemcide de çoğunluk NVIDIA kullanıyor?

Forumlarda NVIDIA ekran kartı öneren çok var ama işlemcide AMD önerip duruyorlardı? AMD işlemcide 3D falan var diyorlardı ama o zaman bu istatistik ne?
Oyun kısmında orta bütçede her türlü AMD alır R5 5600 un R5 3600 un rakibi yok

Tolga1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tolga
İşlemcide ben AMD kullanıyorum. Ama ekran kartında çığır açsada geçmem 12 yıl boyunca şans verdim ben AMD ekran kartlarina en son Rx5700xt kullandım ve final oldu. Malesef ki ekran kartım yazılım kurbanı oldu. Fiyat performans diye parayı da çöpe atmamak lazım. Listeye sondan 3. Girmişiz oda iyidir 😂

WecitWCT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Mecit Çelik
4090 6700xt'yi geçmiş 💀
Amdnin kendini düzeltmesi lazım kullanıcıya güven vermesi lazım yoksa nvidia tekelligi devam edecek ve nvidia halen orta sınıf kartlarını kötü çıkarmaya devam edecek. Yeni seride 4080 ve 4090 hariç diğer diğerleri iyi değil bence (4080'in vrami az) mesela 3080'in render performansı 4070'ten nasıl iyi oluyor
Şöyle ki AMD FPS oyunu Nvidia grafik oyunu arasında bin fark vardır .(elbette Nvidia drss açık olunca FPS yüksek ve grafiklar daha net çözünürlük oluyor ) benim tarafım AMD.

Shourd

80+ Gold
halen gtx 1000 serisi çok kulanılıyor vaybe

WecitWCT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Mecit Çelik
6700xt de 4080'i geçmiş. AMD'nin kendisini düzeltmesi gerektiği çıkarımını burdan nasıl yaptın anlamadım. Geçen buna benzer bir post vardı orda da yazmıştım. Bu veriler sadece Tr'nin değil dünyanın verileri. Gelişmiş ülkelere PC kullanımı bizden çok daha fazla ve alım gücü çok yüksek olduğu için 10 dolar farkla Nvidia almak varken kimse gidip AMD almıyor. Sen asgari ücretle 4090 sistem alabilseydin 7900xtx sistem alır mıydın? Aynı mantık Android telefonlarda da geçerli. Kötü değiller pahalı değiller ama sen asgari ücretle iki iPhone alabilseydin android almazdın. AMD 7000 serisinde fena çuvalladı bu arada. sonraki seriye bakacağız.
Knk 4090 kimse önermiyor yabancıların çoğu 4090 satmaya başlamış sebebi ise 4080 ti kadar iyi olmadığı söylüyor .AMD ve Nvidia farklı yapısı var yani şu Nvidia hikaye oyunu AMD ise online
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumlarda çoğunluk özellikle işlemcide AMD tavsiye edip duruyorlar? O zaman neden işlemcide de çoğunluk NVIDIA kullanıyor?

Forumlarda NVIDIA ekran kartı öneren çok var ama işlemcide AMD önerip duruyorlardı? AMD işlemcide 3D falan var diyorlardı ama o zaman bu istatistik ne?
AMD FPS açısı çok iyi eğer senin oynayacağı oyuna bağlı Şunu demek istedim
AMD alırsan ne olur ?
- FPS açısı yüksek kalır ve en düşük FPS bile yüksekte kalır
- drop gibi sorunlar olmaz
- ekran kartı sadece online oyun için yapılmış

Nvidia alırsam ne olur?
- FPS açısı sabit en düşük FPS aşağılarda kalabilir (yüksek tutmak için anc drss açmak gibi lazım )
-drop yaşama imkanın olabilir
- grafik ise drss yardımıyla yüksekte kalıyor
- ekran kartı sadece hikaye oyunu için yapılmış

Sonuç
AMD = FPS
Nvidia= grafik

Son düzenleme:

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
İntel uhd graphics, 3070 ti ı geçmiş la XD

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
ilkay çam

hocam tum dunya forumdan mi oluşuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,077
Üyeler
161,388
Son üye
Kenty11
Top Bottom