Neler Yeni

Steam Kullanıcıları Hangi Ekran Kartını Kullanıyor? - Aralık 2023 Anket Sonuçları

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre
Dostum 10 dolar farkla millet nvidia almasın diye kendisini düzeletmesi lazım zaten. 7000 serisi 4000 serisine göre daha iyi çıktı bence ama millet amd'ye güvenmediğinden dolayı nvidia yöneliyor.

İşte param olsa 4090 alırım bu noktada amd 4090'a rakip çıkarmalıydı bu yüzden kendini düzeltmesi lazım.
Asgari ücretle 15 prox max alacağıma s23 ultra alırdım bu arada :)
paran varsa nvidia al diyorlar hocam amd güven kazansa bende alırım

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
paran varsa nvidia al diyorlar hocam amd güven kazansa bende alırım
İşte herkesin sözüne bakmamak lazım. Ben kart alırken kimsenin dediğine bakmam çünkü %90 amd bozuk hata alacaksın der. 5 kart değiştirdim tık yok.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
ben ne güzel 3060 lı sistem alıcaktım forumdan biri git rx 6600 al aynı güçteler cart curt dedi bi sistem attı onu aldım, 1 yıldır o elemanı bulmaya çalışıyorum.

Arkadaşlar peki bu listenin işlemci versiyonu var mı? Ekran kartında nvidia önde tamam ama peki işlemcide?

The Semih

80+ Gold
Listedeki en çok şaşırtan kart RTX 4070 bence çünkü daha yeni çıktı ve bu kadar sürede TOP10 da olması çok iyi başarı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar peki bu listenin işlemci versiyonu var mı? Ekran kartında nvidia önde tamam ama peki işlemcide?
Var işlemcide İNTEL önde sonrasında RYZEN

The Semih

80+ Gold
1704320876276.png

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre
Forumlarda çoğunluk özellikle işlemcide AMD tavsiye edip duruyorlar? O zaman neden işlemcide de çoğunluk NVIDIA kullanıyor?

Forumlarda NVIDIA ekran kartı öneren çok var ama işlemcide AMD önerip duruyorlardı? AMD işlemcide 3D falan var diyorlardı ama o zaman bu istatistik ne?
hocam bütçeden bütçeye göre değişir kullanım alanına göre değişir ama işlemci konusunda yeni nesilde amd daha iyidir

r4NG3r

80+ Silver
Forumlarda çoğunluk özellikle işlemcide AMD tavsiye edip duruyorlar? O zaman neden işlemcide de çoğunluk NVIDIA kullanıyor?

Forumlarda NVIDIA ekran kartı öneren çok var ama işlemcide AMD önerip duruyorlardı? AMD işlemcide 3D falan var diyorlardı ama o zaman bu istatistik ne?
Dünya üzerindeki tüm forumların pc piyasasina etkisi yüzde 10 değildir

Millet mağazaya gidip ezbere alıyor pc

oliveforge99

80+ Silver
AMD ile Android’i çok benzetiyorum. Esasen çok bir problemi yok ama Nvdia “stabil” olarak biliniyor

The Semih

80+ Gold

Hocam o işler biraz karışık, AMD CPU 2018 den beri yükselişe geçtiği için İNTEL senelerdir lider durumdaydı. Ankette 10 yıllık pc lerde olduğu için eskiden herkes İNTEL alırdı onlarda ankette muhtemelen o yüzden AMD geride gözüküyor olabilir.

Dünya üzerindeki tüm forumların pc piyasasina etkisi yüzde 10 değildir
REDDİT forumu oyun dünyasına etkisi çok büyük hocam, Oyun geliştiricilerini bile geri vites yaptıran bir forum.

Reddit kullanıcı sayısı Twitter dan fazla bunuda belirteyim.

Top Bottom