Neler Yeni

Steam mı epic mi ???

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Epic sadece ücretsiz oyun veriyor (çoğunlukla oynamayacağım oyunlar) onun dışında tabii ki steam

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
İkisi de, sen kullanıcısın hangi taraf sana uygun hizmeti veriyorsa karşılaştırıp ikisini aynı anda kullanabilirsin.

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Daha ucuz olanı seçerim ben.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Free oyun severiz sisteme tonlarca para verip bir de oyun başına o kadar para veremem

özellikle offline oyun için epic candır

whoamii

80+ Silver
İkisi de, sen kullanıcısın hangi taraf sana uygun hizmeti veriyorsa karşılaştırıp ikisini aynı anda kullanabilirsin.
"Sen Türk gencisin" olarak düzenlesek tam oturacak gibi o.O2 😂

Fordon Greeman

80+ Bronze
Steam. Arayüzü bile yeter. Çok daha stabil düzgün çalışıyor. Epic ücretsiz oyun veriyor iyi hoş da, vermese kullanacak tek insan tanımıyorum. Ayrıca oyunları sadece kendinde çıkarmaları için küçük geliştiricileri zorlama politikaları, parayla exclusive yapmaları, kullanıcının seçim özgürlüğünü ellerinden almaları sebebiyle Epic'ten çok haz etmiyorum. Pazarlama politikası yapacaksan kendine XBOX GamePass'i örnek al ne bileyim iyi ürünleri örnek al. Öyle bir kampanya veya satış tasarımı üret ki insanlar kendisi senin ürününü seçsin. Gidip oyunları sadece sana çıkartmaları için milyonlarca para harcayıp tüketicinin seçimlerini kısıtlayarak, kendi oyun motorunu kullanan küçük geliştiricileri kendine bağımlı ederek tüketicinin alım alışkanlıklarını değiştirebileceklerini düşünüyorlarsa daha çok beklerler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzgün pazarlama politikaları izlemek, fırsatlar ve tüketici dostu kampanyalar oluşturmak yerine gidip milyonlarca parayı sırf geliştiriciler diğer platformlara oyunlarını çıkarmasın bana çıkarsın diye harcıyorsan o çıkardığın exclusive'i almayız arkadaş. Bu şekilde düşünen bir sürü kullanıcı var.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
tabii ki steam. Epic isterse 60 tl kupon versin. Yinede steam kullanırım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Neden ?

Edit: ikiside diyen arkadaşlar ya JANSJEJFKEJDLWİ bende biliyorum tek bir tane söylemeniz gerekiyor ya epic ya steam
epicteam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steamden alırım Epic games i sevmiyorum ben
steam'I daha fazla sevdim epic kodu bırakana kadar güzeldi ama artık yok ama iyiki assasin's creed oddysey aldım deluxe olanını 23tl tuttu ya şaka gibi sadasdasdas

Top Bottom