Steam. Arayüzü bile yeter. Çok daha stabil düzgün çalışıyor. Epic ücretsiz oyun veriyor iyi hoş da, vermese kullanacak tek insan tanımıyorum. Ayrıca oyunları sadece kendinde çıkarmaları için küçük geliştiricileri zorlama politikaları, parayla exclusive yapmaları, kullanıcının seçim özgürlüğünü ellerinden almaları sebebiyle Epic'ten çok haz etmiyorum. Pazarlama politikası yapacaksan kendine XBOX GamePass'i örnek al ne bileyim iyi ürünleri örnek al. Öyle bir kampanya veya satış tasarımı üret ki insanlar kendisi senin ürününü seçsin. Gidip oyunları sadece sana çıkartmaları için milyonlarca para harcayıp tüketicinin seçimlerini kısıtlayarak, kendi oyun motorunu kullanan küçük geliştiricileri kendine bağımlı ederek tüketicinin alım alışkanlıklarını değiştirebileceklerini düşünüyorlarsa daha çok beklerler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzgün pazarlama politikaları izlemek, fırsatlar ve tüketici dostu kampanyalar oluşturmak yerine gidip milyonlarca parayı sırf geliştiriciler diğer platformlara oyunlarını çıkarmasın bana çıkarsın diye harcıyorsan o çıkardığın exclusive'i almayız arkadaş. Bu şekilde düşünen bir sürü kullanıcı var.
steam'I daha fazla sevdim epic kodu bırakana kadar güzeldi ama artık yok ama iyiki assasin's creed oddysey aldım deluxe olanını 23tl tuttu ya şaka gibi sadasdasdas