Neler Yeni

Steam mı epic mi ???

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Steam.
Steamde daha fazla oyun bulunuyor ve daha fazla detay içeriyor. Sadece ücretli oyun için epic demek bana mantıksız.
Ama epic adam mount and blade bannerlord ve the forest i bedava yaparsa o zaman epic <3 ;) 🤫 😁

MY. DEMİR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Yener DEMİR
Steam: Benimle “Epic Games” arasında kalırsan onu seç.
+: Neden?
Steam: Çünkü beni gerçekten sevseydin seçenek olarak görmezdin

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Anket açsaydın ya

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben Steam'dan yanayım. Epic'i neredeyse hep ücretsiz oyunları için kullandım. Fakat Steam'da ki arayüz ve topluluk gibi ekstra şeyler Steam'ı tamamen farklı yapıyor.
Bir oyun alacaksam Steam ve Epic fiyatı arasında 20-30 TL fark varsa benim için Steam öncelikli. Ha ama 50 TL ve daha fazla bir fark varsa Epic kullanırım.
Alışverişte rekabet son kullanıcı için yararlıdır.

prmdmnn

80+ Bronze
Ücretsiz oyunlar için Epic, genel konular için ise Steam. İkisi de yerine göre iyiler aslında.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Neden ?

Edit: ikiside diyen arkadaşlar ya JANSJEJFKEJDLWİ bende biliyorum tek bir tane söylemeniz gerekiyor ya epic ya steam
Kavga çıkar burda ben bir oyun steamde 150 tl epic gameste 100 tl olsa bile steamden alırım.

Arif

80+ Bronze
Tabi ki Steam. Epic Games, sadece bir oyun mağazası değil, Google Play veya App Store gibi bir mağaza olmak istiyor, yani amacı bu.
Epic Games'e gelen Spotify, Brave, Krita gibi uygulamalar bunun habercisidir. Çünkü Epic Games, Apple ve Google ile savaşmak istiyor. Ortaya çıkan davaların bir sebebi bu uygulama mağazaları.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
epic iğrenç çöplük bir yerdir o yüzden steam

KirliKill

80+ Silver
epicteam
Mesaj otomatik birleştirildi:

steam'I daha fazla sevdim epic kodu bırakana kadar güzeldi ama artık yok ama iyiki assasin's creed oddysey aldım deluxe olanını 23tl tuttu ya şaka gibi sadasdasdas
Ya epictem ne JSBDJSNDKFJSOBDSODHPQNDBDHRJYFKSJ

Top Bottom