Neler Yeni

Steam Oyun Başlıyor Deyip Başlamaması

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmet Hangül
İlk kez Steam indirdim çünkü en sevdiğim oyun Steam'a gelmiş. Herşeyi kurdum, oyunu başlatıyorum ve sırasıyla şunlar oluyor:
Steam Microsoft.PNG

Başlatılıyor.PNG
Çalışıyor.PNG
Sonuç.PNG

İşte bu şekilde oyun asla başlamıyor. Nasıl düzeltirim ?

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bu ekran bir süre sonra gidiyor normalde ama işlem uzun sürebiliyor. En fazla ne akdar bekledin bu kısmı şuana kadar?

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
İnternet bağlantın iyi mi? Veya internete baktın mı hangi oyun bilmiyorum ama bu sorunu yaşayan biri illaki avrdır ve çözümünü bulmuştur muhtemelen. Oyunun bulunduğu diskte yeterli alan yoksa da bu sorun oluyor oalbilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmet Hangül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet bağlantın iyi mi? Veya internete baktın mı hangi oyun bilmiyorum ama bu sorunu yaşayan biri illaki avrdır ve çözümünü bulmuştur muhtemelen. Oyunun bulunduğu diskte yeterli alan yoksa da bu sorun oluyor oalbilir
İnternet 11mbps, oyunun bulnduğu diskte 120 gb boş alan var. Bildiğiniz ücretsiz ve sistemi zorlamayacak bir oyun varsa onu deneyebilirim.(Tost makinesi kullanıyorum da...)

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Oyun dosyalarını doğrulamayı denememişsindir. Oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Bu da olmazsa hatayı Google'da araştır, sorun senden kaynaklı değilse illa ki bir şeyler çıkacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmet Hangül
Oyun dosyalarını doğrulamayı denememişsindir. Oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Bu da olmazsa hatayı Google'da araştır, sorun senden kaynaklı değilse illa ki bir şeyler çıkacaktır.
Doğrulamayı nasıl yapacağım?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Doğrulamayı nasıl yapacağım?
Oyunun kütüphane sayfasına gelip sağdaki ayarlar ikonuna bas. Yerel dosyalardan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya bas. Daha sonra bitmesini bekle. Bittikten sonra belki sorunun çözülür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmet Hangül
Oyunun kütüphane sayfasına gelip sağdaki ayarlar ikonuna bas. Yerel dosyalardan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya bas. Daha sonra bitmesini bekle. Bittikten sonra belki sorunun çözülür.
Hemen deniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, işe yaramadı. İnternette de hiç çalışan bilgi yok.

Son düzenleme:
Top Bottom