Gerekli koşulların dışına çıkmamışsın %100 kabul edilir. Para 24 saat sonra geliyor.steamden 1 gün önce the witcher 3 aldım ve 91 dakika oynadım iade edip dlcli versiyonunu almak istiyorum ama iade yerine gelince oynama süresini 2 saat gösteriyordu iade kabul edilir mi ?
teşekküler ama neden iade etme kısmında oynama süresini 2 saat gösteriyor aklım karıştıEğer 91 dk oynadıysan kabul eder.
Rehber - Detaylı Steam Rehberi
Bir eksik varsa yorumlarda belirtin, hemen ekleyeyim. Şimdilik aklıma bu kadarı geldi, umarım işinize yarar. Eğer bir ilgi olursa sadece ticaret, bedava keyler ve hesap kasmak hakkında buna göre çok daha detaylı ve deneyime dayanan bir rehber yapabilirim. Benim Steam hesabım. Steamden oyun iade...bit.ly
Hocam ben party panic almıştım sevmedim ve iade ettim para 3 günde geldi (+dlc) oyuna göre değişiyor mu yoksa steam ile ilgili bir durum mu?Gerekli koşulların dışına çıkmamışsın %100 kabul edilir. Para 24 saat sonra geliyor.
DLC lerin hesaplanması ve yoğunluktan dolayı gecikebiliyor olabilir. Açıkçası benim iade sonrası para almam hep 2 gün sürüyor.Hocam ben party panic almıştım sevmedim ve iade ettim para 3 günde geldi (+dlc) oyuna göre değişiyor mu yoksa steam ile ilgili bir durum mu?
Teşekkür ediyorumDLC lerin hesaplanması ve yoğunluktan dolayı gecikebiliyor olabilir. Açıkçası benim iade sonrası para almam hem 2 gün sürüyor.
Sanırım değişti.Hocam ben party panic almıştım sevmedim ve iade ettim para 3 günde geldi (+dlc) oyuna göre değişiyor mu yoksa steam ile ilgili bir durum mu?