ikiside aynı oyunsa oyun güncellenmiş ve boyutu küçülmüştürGeçen Steam'dan bir oyun indirir iken 4 gb boş yer lazım diyordu indirmeye başlayınca 1 gb indi. Neden daha az iniyor?
aldığın save lerin kaplayacağı yere göre yazılmıştırGeçen Steam'dan bir oyun indirir iken 4 gb boş yer lazım diyordu indirmeye başlayınca 1 gb indi. Neden daha az iniyor?
İki oyun yok. Oyunu indir dediğim zaman 4 gb diyor ama indirmeler kısmında 1 gb iniyor.ikiside aynı oyunsa oyun güncellenmiş ve boyutu küçülmüştür
Oyunu ilk defa indiriyorum ne savesi?aldığın save lerin kaplayacağı yere göre yazılmıştır
Neden oluyor onu soruyorum bende.Normal bir durum.
tüm oyunalrda mı böyle ?İki oyun yok. Oyunu indir dediğim zaman 4 gb diyor ama indirmeler kısmında 1 gb iniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunu ilk defa indiriyorum ne savesi?
çok garip.Evet bu zamana kadar yüklediğim oyunların çoğunda böyle. Mesela bir oyun 50 gb alan gerekli diyor 47 gb indiriyor.
gelecek güncellemelere, alacağın savelere göre steam oyun için otomatik yer ayırıyor hocamEvet bu zamana kadar yüklediğim oyunların çoğunda böyle. Mesela bir oyun 50 gb alan gerekli diyor 47 gb indiriyor.
Nasıl yani? Dosyalar indirildikten sonra kendi içinde bir daha mı indiriliyor?oyun dosya indirimi 1 gb dosyalar açılıktan sonra gereken yer boş alan olarak tabir edilir daha az yada daha fazla olabilir
ilk dafa indirdiğinin farkındayım oynadıkça save alacaksın ve bu savelerin kaplayabileceği maximum boyuta göre yazmışlardır bunu yapmasalar bilgisayarda yer olmadığı zaman oyunu kayıt edemeyecektinOyunu ilk defa indiriyorum ne savesi?