Neler Yeni

Steam oyun kartlarından kar etmek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzhan Kılıç
Öncelikle selamlar, steam puan dükkanında alışveriş yapmak için puan biriktirmeye çalışıyorum. Biraz araştırma sonucu 1.26 TL gibi mini oyunlar ile (örn zup oyunları) kart satarak oyunun ücretini rahatlıkla karşılayabileceğimi öğrendim. Sizden ricam bu tarz konular ile ilgileniyorsanız oyun önerisi yapmanız. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir iyi forumlar diliyorum :)

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Berkay BABUCCU
kart piyasası değişken bir durumda.Sana tavsiyem 1.05 tl lik oyunların isimleriyle arama yaparak kart fiyatlarına bakman.Bu şekilde ucuza aldığın oyundan kar edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzhan Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kart piyasası değişken bir durumda.Sana tavsiyem 1.05 TL lik oyunların isimleriyle arama yaparak kart fiyatlarına bakman.Bu şekilde ucuza aldığın oyundan kar edebilirsin.
Tavsiyeyi dikkate alacağım, teşekkürler ilginiz için

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostum kâr ettiren oyunlar listem vardı ancak onu paylaşmayacağım çünkü kartların değerleri sürekli değişiyor. O yüzden yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi pazardan tek tek kendin bak kart fiyatlarına.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzhan Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum kâr ettiren oyunlar listem vardı ancak onu paylaşmayacağım çünkü kartların değerleri sürekli değişiyor. O yüzden yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi pazardan tek tek kendin bak kart fiyatlarına.
Listenizdeki oyunlardan yola çıksam daha yol gösterici olmaz mı? Çünkü takip edemeyeceğim kadar çok oyun var listenizdeki oyunların kart fiyatlarını kontrol edip o şekilde satın alabilirim. Sizde isterseniz tabii

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
Öncelikle selamlar, steam puan dükkanında alışveriş yapmak için puan biriktirmeye çalışıyorum. Biraz araştırma sonucu 1.26 TL gibi mini oyunlar ile (örn zup oyunları) kart satarak oyunun ücretini rahatlıkla karşılayabileceğimi öğrendim. Sizden ricam bu tarz konular ile ilgileniyorsanız oyun önerisi yapmanız. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir iyi forumlar diliyorum :)
Zup un uzun bir serisi var diye biliyorum 12345 ! Falan diye hepsini oynayabilirsin zevkli oyunlar

Top Bottom