Öneri Steam oyun önerisiii

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
200
Yaz indirimi geldiğinde steamdan oyun alacağım genelde solo oynarım ve fps aksiyon tarzı oyunlar severim. Önerebileceğiniz oyun varsa sevinirim. Online/offline farketmez

Yaz indirimi geldiğinde steamdan oyun alacağım genelde solo oynarım ve fps aksiyon tarzı oyunlar severim. Önerebileceğiniz oyun varsa sevinirim. Online/offline farketmez
HALO The master Chief Collection öneririm içinde pek çok halo oyunu var 61₺ onun dışında DOOM Eternal olabilir 199₺

ortalama bir oyuncu laptopum var . 1650ti 16 gb ram i5 10200
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyuncu sayısı yüksek olan oyunlar mı ?
battlefield oyuncu sayısı bakımından ideal ama diğer oyunlar için bişey söyleyemem

rainbow six seige ve squad bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

twitch rust diye bir oyun görüyorum genelde ekip halinde oynuyorlar rust'u alırsam solo keyif alırmıyım ?
alırsın ama bir süre sonra bayar tek başına oynanabilecek bir oyun değil ben de almayı düşünüyordum ama yalnız oynadığım için oyunları vazgeçtim

csgo güzel

önceden r6s oynuyordum 1k saatim var hilelerden ve toxiclerden sıkıldığım için oyunu sildim
bannerlord bakabilirsin fps oyunu değil ama online ve hikaye modu var saatlerce sıkılmadan tek başına oynayabileceğin bir oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,603
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri