Neler Yeni

Steam oyunlarım yok olmuş?

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
Steamda 15 20 kadar favori oyunum vardı az önce dikkatimi çekti sadece 7 tane kalmış bu neden oldu? Doğru steam hesabımdayım eminim? Mesela favorilerde euro truck simulator vardı o oyunu aşağıda da buldum mağazaya girip baktığımda da satın al yazıyordu ama benim bu oyunda zaten 50 kadar saatim var??
Mesaj otomatik birleştirildi:

1605027726222.png

1605027770045.png

portal 2 vs de vardı favorilerimde hani iade falan etmiş olayım yanlışlıkla anlarım ama bu da imkansız?

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Steamda 15 20 kadar favori oyunum vardı az önce dikkatimi çekti sadece 7 tane kalmış bu neden oldu? Doğru steam hesabımdayım eminim? Mesela favorilerde euro truck simulator vardı o oyunu aşağıda da buldum mağazaya girip baktığımda da satın al yazıyordu ama benim bu oyunda zaten 50 kadar saatim var??

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
portal 2 vs de vardı favorilerimde hani iade falan etmiş olayım yanlışlıkla anlarım ama bu da imkansız?
hocam hide this game diye bir şey var yanlışlıkla öyle bir şey yapmışolabilirmisiniz?

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Benzer problem yaşayan bir arkadaş varsa cevaplayacaktır ancak ben Steam Destek'e ticket atmanızı öneririm, her tür sorunda çok yardımcı oluyorlar :) Hesap adı, şifre unuttuğum eski hesabımı bile geri alabildim.

hocam hide this game diye bir şey var yanlışlıkla öyle bir şey yapmışolabilirmisiniz?
Evet, onu da bir kontrol etmek lazım ama mağaza sayfasında satın al çıkıyormuş, gizleyince bile öyle olacağını sanmıyorum.

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzer problem yaşayan bir arkadaş varsa cevaplayacaktır ancak ben Steam Destek'e ticket atmanızı öneririm, her tür sorunda çok yardımcı oluyorlar :) Hesap adı, şifre unuttuğum eski hesabımı bile geri alabildim.

Evet, onu da bir kontrol etmek lazım ama mağaza sayfasında satın al çıkıyormuş, gizleyince bile öyle olacağını sanmıyorum.
hayır hide of games tarzı bir şey de yapmadım tek bir oyun değil bu mirror's edge human fall flat ets2 terraria the forest dst hand simulator ve gözümden kaçan bir çok oyun var hepsine tek tek hide yapmış olamam

ygwolf280

80+
Kaybolan oyunlar satın alım geçmişinde veya lisans ve ürün anahtarı aktivasyonlarında gözüküyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,909
Üyeler
164,746
Son üye
Mustafa852
Top Bottom