Steam oyunlarını taşıma

O kadarını bilemiyorum çok bir şey yüklediysen devam et
hocam teşekkürler yardımın için son bir şey daha soracağım netlik getireyim olaya eski kasamdaki hddyi yeni kasama taktım ve eski hdd deki oyunları yeni diske atıyorum eski kasada yapabilirsem yedekleme yapabilirim (yani windows o diskten başlayacak eski kasamda ve yedekleme yapabileceğim) ama daha sonra yaptığım yedeklemeyi nasıl atacağım biraz karışık oldu biliyorum ama dilim bu kadar döndü

hocam teşekkürler yardımın için son bir şey daha soracağım netlik getireyim olaya eski kasamdaki hddyi yeni kasama taktım ve eski HDD deki oyunları yeni diske atıyorum eski kasada yapabilirsem yedekleme yapabilirim (yani windows o diskten başlayacak eski kasamda ve yedekleme yapabileceğim) ama daha sonra yaptığım yedeklemeyi nasıl atacağım biraz karışık oldu biliyorum ama dilim bu kadar döndü
Anladığım kadarıyla eski hdd yeni kasaya takmışsın eski hdd oyunları yeni hdd ye atıyorsun bu kadar doğrulama vs yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladığım kadarıyla eski HDD yeni kasaya takmışsın eski HDD oyunları yeni HDD ye atıyorsun bu kadar doğrulama vs yap
Eski kasanda yedekleme yapmana gerek yok zaten yeni kasana hdd takmışsın yani eski kasayla uğraşma eski hdd yeni kasaya taktın zaten oradaki oyunları yeni hdd at steam ise doğrulama yap

Anladığım kadarıyla eski HDD yeni kasaya takmışsın eski HDD oyunları yeni HDD ye atıyorsun bu kadar doğrulama vs yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski kasanda yedekleme yapmana gerek yok zaten yeni kasana HDD takmışsın yani eski kasayla uğraşma eski HDD yeni kasaya taktın zaten oradaki oyunları yeni HDD at steam ise doğrulama yap
hallettim hocam eski hddyi eski kasaya taktım tekrar sistem oradan çalıştı ve oyunu yedekleyebildim ardından eski hddyi yeni kasaya taktım steam ayarlarından yedeklediğim dosyaları yeni hddye attım sorunsuz bir şekilde çalıştı desteğin için teşekkür ederim

Oyunun kurulu olduğu bölümü atarsan doğrulayıp girebilirsin

Geri