Steam oyunum silindi

YigitE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Steam ağına bağlanılamıyor sorunu çıkmıştı düzeldi sonra oyun satın aldım o kütüphaneye gelmeyince steamı kapatım bilgisayarı yeniden başlattım bu sefer bir oyun daha gitmiş hesabıma giren çıkan yok steamın sorunu mu anlamadım nasıl düzeltebilirim bunu?

E-postana fatura geldi mi? Öyle bir şey olmasının mümkünatı yok. Olmadı steam desteğe yazın ayrıca oyunu gizlemiş olabilirsiniz.

Yeni tasarıma geçmek için Steam’ın ayarlarından beta katılımı seçmelisiniz. Yeni tasarıma geçtikten sonra kütüphanede gizli oyunları bulmak için Steam’in üst menüsündeki Görünüm seçeneğinden Gizlenen Oyunlara tıklamanız gerekiyor.

E-postana fatura geldi mi? Öyle bir şey olmasının mümkünatı yok. Olmadı steam desteğe yazın ayrıca oyunu gizlemiş olabilirsiniz.

Yeni tasarıma geçmek için Steam’ın ayarlarından beta katılımı seçmelisiniz. Yeni tasarıma geçtikten sonra kütüphanede gizli oyunları bulmak için Steam’in üst menüsündeki Görünüm seçeneğinden Gizlenen Oyunlara tıklamanız gerekiyor.
Gizlenen oyunlarda yok eski hiç indirmediğim oyunda silinmiş yeni aldığımda anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,711
Üyeler
188,799
Son üye
aliyilldizz19
Geri