_rojhat__özgen
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
tam olarak nasıl yapabilirim bilginiz var mı?ip değişmesi lazım steam engel atıyor. modem resleyince ipde kolay kolay değişmiyor
pazarda hareketlenme var bir kaç gündür o yüzden steam kısıtlıyor, engel gelmedi muhtamelen de gelmeyecek zaten düzelir bir kaç güne.Arkadaşlar merhaba hayırlı cumalar. 2 gündür steam'de pazara erişim sağlayamıyorum birkaç arkadaşımda da aynı sorun var yavaştan erişim engelimi geldi anlamadım google üzerinden girincede aynı sorun mevcut
modemi resmeden önce ipye bak, 15dk kapalı tutup aç düzelirtam olarak nasıl yapabilirim bilginiz var mı?
tamamdır teşekkür ederimmodemi resmeden önce ipye bak, 15dk kapalı tutup aç düzelir
dediğiniz gibi yaptım sorun düzeldi ama nedense 1 saat sonra aynı sorun tekrarlandı bu neyden kaynaklanıyor olabilirmodemi resmeden önce ipye bak, 15dk kapalı tutup aç düzelir
Steam kaynaklı sorundediğiniz gibi yaptım sorun düzeldi ama nedense 1 saat sonra aynı sorun tekrarlandı bu neyden kaynaklanıyor olabilir
olur öyle arada
cok işlem yapıyorsun işte kara listeye alıyor ipyi sürekli. steam inventory helper filan varsa çok daha hızlı engellenirsindediğiniz gibi yaptım sorun düzeldi ama nedense 1 saat sonra aynı sorun tekrarlandı bu neyden kaynaklanıyor olabilir