Neler Yeni

Steam pazarda satışa koydugum itemler listelemede yok

katz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Melih Göçer
Selamlar, CS:GO skinim var satıp yaz indiriminden oyun almak istiyorum ama steamden skini sat diyip telefondan satışına onay verdikten sonra pazarda iteme tıkladığımda listelemede benim itemim gözükmüyor. En düşük fiyatın da altında bir fiyata koydum halbuki. hani biraz bekliyim belki düzelir diye bekledim ama 3 gündür öyle bekliyor hiçbir şey de olmadı. Bu sorunu nasıl çözerim?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
Furkan Görür
Bende de öyle. 740tl satış fiyatı olan silahı 600e koydum satılmadı 24 saat boyunca. En son 556tl den alım ilanı vermiş birisine sattım. Ve anladım ki cs go silahları o kadar değerli değil. 556tl koymam için 450e falan koydum komisyon yüzünden. 740tl den 80 tane satmış silahı 600den almadılar. Var Bi oyun...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alım ilanı vardır orada en düşük fiyat girilmiştir. Ona Bi bak uyguna gelirse o tutarı direk satış fiyatı olarak silahı pazara koy anında satılır

katz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Melih Göçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de öyle. 740tl satış fiyatı olan silahı 600e koydum satılmadı 24 saat boyunca. En son 556tl den alım ilanı vermiş birisine sattım. Ve anladım ki cs go silahları o kadar değerli değil. 556tl koymam için 450e falan koydum komisyon yüzünden. 740tl den 80 tane satmış silahı 600den almadılar. Var Bi oyun...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alım ilanı vardır orada en düşük fiyat girilmiştir. Ona Bi bak uyguna gelirse o tutarı direk satış fiyatı olarak silahı pazara koy anında satılır
öyle yapınca da alacağım oyunu alamıyorum :D fazla komisyon kesiyor ama hiçbir oluru yoksa artık üstünü cebimizden tamamlayacağız napalım

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
Furkan Görür
öyle yapınca da alacağım oyunu alamıyorum :D fazla komisyon kesiyor ama hiçbir oluru yoksa artık üstünü cebimizden tamamlayacağız napalım
Çözümü yok. Dediğim gibi bende konu açtım pchocasında ve bilen yok. O gün 80 adet 740tl den satış yapmış silahı 600tldrn almadılar. Listelemeye bakıyorum benim silah gözükmüyor. 24 saat bekledim sinirlendim 556e sattım 450 falan geldi. Ve artık zerre cs go item almam 200tl üstü.

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
steam pazarı son 1 haftadır bozuldu tüm itemlerde 1 haftadır düzeltilmiyor ondan Envanterimde 160 lira olan desen 300 tl şuan aynıs orun diğer itemlerimdede var

Cihangir

80+ Gold
steam pazar da sorun var galiba satamıyoru bende

• Üzgün
Reaksiyonlar: katz
Top Bottom