Neler Yeni

Steam profil önerisi

TahinPekmez

80+ Silver
vay arkadaş neler varmış. bu boost işlemi nasıl işliyor? takas işlemi yaparak falan diyorda pek hakim değilim olaya

bu arkadaş çizim yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

vay arkadaş neler varmış. bu boost işlemi nasıl işliyor? takas işlemi yaparak falan diyorda pek hakim değilim olaya
normalde oyun oynayarak kart düşürüyorsun, eksik kartları da takas yada steam içinden satın alıyorsun.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
edgy anime pp sini sal 5k lık güzel ful setup profiller var onlardan al genel de bi 6 ay ile 1 yıl kadar sıkmıyor sonra tekrarlıyorsun.
hocam pp uzun süredir öyle bi ara cs troll için kız profili yaptım onun dışında pek değişmedim ve güzel birşeyler olursa fena durmaz diye düşündüm pekte bilgim yok ne yapmalıyım diye güzel bir şey yapmak istesem kaç paraya patlar bana ve örnekler varmı nerden bakarım ucuz yollu profillere

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
hocam pp uzun süredir öyle bi ara cs troll için kız profili yaptım onun dışında pek değişmedim ve güzel birşeyler olursa fena durmaz diye düşündüm pekte bilgim yok ne yapmalıyım diye güzel bir şey yapmak istesem kaç paraya patlar bana ve örnekler varmı nerden bakarım ucuz yollu profillere
Çok paraya patlayacağını sanmıyorum, bu işleri en son takip ettiğimde steam profilleri çok farklı çalışıyordu dolar da 5 lira falandı o yüzden çok bir şey diyemiyorum. Tekrar baktım ama steam puanları 1 dolar 100 puan şeklinde hesaplanıyormuş kim dedi 120 liraya 20k falan gibi bir puan alındığını. Pahalı hocam maalesef, sizin durumunuzda bi ara 1 dolar harcayıp 3 tawne 500 lük ürün alın güzel gözükür şimdilik ekstra da steam güzel gözüksün diye tonla para harcamayın vitrinlere, şahsi görüşüm.
1734545634206.png

ben bi dönem bunun hareketlisini kullandım, böyle 1 arkaplan 1 profil fotosu, 1 tane de çerçeve alın pointshopta gezinip beğendiğiniz

phopshen

80+ Bronze
hocam 120 TL'ye çok güzel profil yapabilirsiniz ben kendi satın aldığım adamın linki aşağıda. diğer satıcılardan bilgi almaya çalıştım ilk alacağım zamanlarda güvenimyordum çok ilgisizlerdi kısa kısa cevap veriyorlardı. bu kişiye yazdım her soruma cevap verdi geçiştirmedi sistemin nasıl işlediğini anlattı neler olabileceğini anlattı

ayrıca 20k puan lazım sana çünkü 10kya dying light alıp 2kya avatar çerçevesi alıp 2kya küçük profil arkaplanı alırsın (profil arkaplanın olduğu için alır mısın almaz mısın sana kalıyor.) en kolay puan ile profil güzelleştirme yolu bu. devianarttan da çizim ya da atölye çakarsın olur gider

Çok paraya patlayacağını sanmıyorum, bu işleri en son takip ettiğimde steam profilleri çok farklı çalışıyordu dolar da 5 lira falandı o yüzden çok bir şey diyemiyorum. Tekrar baktım ama steam puanları 1 dolar 100 puan şeklinde hesaplanıyormuş kim dedi 120 liraya 20k falan gibi bir puan alındığını. Pahalı hocam maalesef, sizin durumunuzda bi ara 1 dolar harcayıp 3 tawne 500 lük ürün alın güzel gözükür şimdilik ekstra da steam güzel gözüksün diye tonla para harcamayın vitrinlere, şahsi görüşüm. Alıntıyı görüntüle
ben bi dönem bunun hareketlisini kullandım, böyle 1 arkaplan 1 profil fotosu, 1 tane de çerçeve alın pointshopta gezinip beğendiğiniz
ben diyorum kendim de alıp kullanıyorum.

o arkaplan da profili daha kötü gösterir şuanki hali bile ona bin basar :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,558
Üyeler
163,189
Son üye
squfly