Yardım Steam profildeki vac ban kaldırma

Hesap değiştiremem genel olarak pahalı oyunlar mevcut arkadaşlar aile modu açtığım zaman sıkıntısız her oyunu oynar mıyım ?

VAC ban kaldırma diye bir şey yok ama yasaklamanın üstünden 7 yıl geçince kırmızı ile belirtilen ''Kayıtlarda 1 VAC yasaklaması'' yazısı diğer kişilere görünmez oluyor. Yasaklama kalkmıyor ama, yanlış anlaşılmasın.

VAC ban kaldırma diye bir şey yok ama yasaklamanın üstünden 7 yıl geçince kırmızı ile belirtilen ''Kayıtlarda 1 VAC yasaklaması'' yazısı diğer kişilere görünmez oluyor. Yasaklama kalkmıyor ama, yanlış anlaşılmasın.
7 yıl kaç gün ediyor 1000 gitmiş aomasödpğasd

Arkadaşlar main hesabımdan vac ban yemiştim orada çok kötü gözüküyor bunu kaldırmanın bir yolu yok mu ?Alıntıyı görüntüle
1653565638962.png

Benim hesapla cs sitelerine üye olmuştum hesabı çaldırdım orada adam hile açmış ban yedim kalkmıyor hiç bir şekilde. Hesabı da değiştiremiyorum. Çok harcadım.

Hesap değiştiremem genel olarak pahalı oyunlar mevcut arkadaşlar aile modu açtığım zaman sıkıntısız her oyunu oynar mıyım ?
Cs go rust pubg gibi envanteri olan oyunların envanterlerine erişemez, item kazanamaz yada kart düşüremezsin.

Kısaca sadece dümdüz oyunları oynarsın.

1744143599001.png

Merhaba öncelikle dediğiniz 7 yıl sonra ban yazısı kalkıyor olayı tamamen olumsuz dostlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,203
Üyeler
189,808
Son üye
shihijikata
Geri